facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante da Mike

Ristorante da Mike

Info

Italiaanse gerechten, pizza en pasta geserveerd in een huiselijke sfeer. Een unieke combinatie die uiteraard samen gaat met een vriendelijke service!

Adres: Bennebroekerlaan 77, 2121 gs Bennebroek
Telefoonnummer: 0642585788
Stad: Bennebroek
Route: Bennebroekerlaan 77
Postcode: 2121 gs


Recensies
Echt een heerlijke avond gehad, super lekker gegeten, menukaart met een ruime selectie ook vegetarisch. Klein maar erg gezellig restaurant met een goede bediening. De biramisu is echt een aanrader!
Op zaterdag 17 februari 2018 heb ik met een aantal vrienden gegeten bij Ristorante da Mike. En dat was geweldig, fantastisch. Het is een klein restaurant en met 25 gasten is het vol. Het ademt een gezellige, intieme en vrolijke huiskamersfeer uit. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart en daarnaast ook nog enkele specialiteiten buten de kaart om. De prijzen zijn gemiddeld en het eten is fantastisch lekker. De bediening is erg vriendelijk en adequaat. De kok verdient een pluim voor zijn heerlijke gerechten. Wij voelden ons direct thuis en komen zeker nog een keer terug. Grote klasse! Chapeau!
Klein maar fijn! Huiskamer restaurant met beperkte kaart maar alles van topkwaliteit. Ontspannen gezellige sfeer waardoor ook tussen de gasten onderling contact mogelijk is. Echt een aanrader.
Leuk klein sfeervol restaurant met goede prijs kwaliteit verhouding. Heerlijk gegeten, kan dit restaurant van harte aanbevelen!
Een nieuwe kok en dus gaan we een bezoek brengen. Het was weer top, heerlijke voor en hoofdgerechten, wij zijn en blijven vaste klanten.
Goed gegeten. Zeer smakelijke en mooi opgediende recepten. Bediening aardig maar kan professioneler.
Geweldig gegeten daar!!! Een 10 plus krijgt de kok Mike van ons
Heerlijk gegeten, aanrader!
Net het voorgerecht op. Hmmmmm heeerlijk.
Kleinschalig, maar een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid