facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante da Fabio

Ristorante da Fabio

Info

Italiaanse/Sardijnse keuken met dagelijks verse eigengemaakte pasta’s en buiten de kaart om verschillende heerlijke verse gerechten op ons krijtbord.
Ciao

Geschiedenis

Italiaanse specialiteiten



"In Lisse aan de Heereweg 487 vindt u het heerlijkste geheim van de Bollenstreek: "Ristorante da Fabio!" Kom genieten van de lekkerste specialiteiten die de Italiaanse en de Sardijnse keuken te bieden hebben. De ambiance is er gezellig en gemoedelijk. "Het geeft u een waar Italie gevoel""
Adres: Heereweg 487, 2161DD Lisse
Telefoonnummer: 0252217066
Stad: Lisse
Route: Heereweg 487
Postcode: 2161DD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria/Restaurant San Marino Lisse Pizzeria/Restaurant San Marino Lisse 3 km Eigenaar is super vriendelijk en zijn pizza's en pasta's geweldig. Super goed eten, e...
Ristorante Il Mulino Lisse Ristorante Il Mulino Lisse 3 km Na lange tijd weer bij Il Mulino geweest. Het was werkelijk fantastisch, een betere I...
Pizzeria Ristorante Piccolo Pizzeria Ristorante Piccolo 3 km Heel gezellig.. leuke bediening en prima kwaliteit van eten
La Fontana La Fontana 3 km Lang moeten wachten terwijl er maar 2 tafels bezet waren. Gastheer kwam ons serveren ...
Recensies
Eten was echt super goed, perfecte smaken en een heerlijke wijn. Alleen vind ik de borden veelte groot, de porties wat klein en je moet wel erg lang wachten tussen het hoofdgerecht en het dessert. De bediening begint vlot en de eerste gang staat snel op tafel maar daarna duur en duur en duurt het lang. De borden worden niet weggehaald. Dat is jammer omdat het etet echt geweldig is. Het dessert is ook erg lekker maar op het enorme bord ziet het er erg sneu uit. Dus kleinere borden. En nogmaals de porties morgen boor dat geld wel iets groter. Want het is niet heel goedkoop. 3 gangen 1 fles huiswijn voor 107 euro
Voorheen ons favoriete Italiaan a Tulipani. Die was fantastisch en da Marco zal dit nooit toppen maar komt ondertussen heel dicht bij. Fantastische gerechten met pure ingrediënten en een wisselend menu. Aanrader!
Onverwacht bij dit restaurant terecht gekomen. Wat een verademing in de Italiaanse keuken. Geen pizza of lasagne maar een mooie carpaccio van eend en een tagliatelle met konijnragout. Zeer vriendelijke bediening. Komen hier zeker nog eens. Aanrader!
Echte Italiaanse top chef. Bediening ging wat stroef. Uitleg van het menu begrepen wij ook niet, dus stapte ik met mijn super lastige dieet wensen naar de chef. Die heeft een kunstwerk gemaakt van mijn 3 gangen menu en mij zelfs nog iets extras laten proeven. Zeer attent! En ontzettend smakelijk! Ik mocht mijn dessert mee naar huis nemen toen ik dat vroeg. Chef krijgt een 10. Prosecco was ook heerlijk!
Veruit de meest erbarmelijke restaurant ervaring die ik ooit heb gehad. Bediening was ontzettend traag, het eten was incompleet wel nog steeds de volle prijs rekenen, het brood wat we vooraf kregen was duidelijk oud, het ophalen van de borden duurde erg lang ondanks dat het erg rustig was en de ober de hele tijd uit zijn neus zat te eten. daarbij was de prijs/kwaliteit verhouding erg slecht. Was dan ook achteraf niet verassend dat het restaurant op een zaterdag avond! half leeg was. Na het eten erg misselijk geworden, van zowel de service als het eten. Hier kom ik nooit meer terug en ik adviseer iedereen om hetzelfde te doen.
Gisterenavond voor de eerste keer hier gegeten. Het eten is echt heerlijk. Huisgemaakte gerechten van goede kwaliteit. Heel goede kok. Een tip voor de eigenaar. De thermostaat zou wat hoger mogen. Aardige bediening. Er zou wel wat meer sfeer ingebracht mogen worden.
16 februari met een gezelschap van 10 man gegeten. Zeer slechte bediening. Traag met drankjes. Verkeerde gerechten gehad. Lamsvlees doorbakken. Duurde allemaal veel te lang tegen forse prijzen en ondermaatse kwaliteit. En ook nog de maaltijden op de rekening die teruggegeven waren. Kortom dit is niet iets om naar toe te gaan.
Gemengde gevoelens, personeel is aardig en behulpzaam. Restaurant bis leuk aangekleed. De lokatie tussen de bollen is uniek. Alleen het eten laat de wensen over. De kaart is beperkt. De kwaliteit is goed maar de smaakt blinkt niet uit. Prijs ligt naar mijn mening hierdoor te hoog. Duidelijk geval van de bel horen luiden zonder te weten waar de klepel hangt.
Na jarenlang ervoor bij te zijn gereden richting ons werk toch maar eens de stap gewaagd om te gaan eten. Wat een verademing. Je stapt echt Italië binnen. Zeer vriendelijk geholpen. Super lief voor onze kinderen. Je merkt dat alles vers bereid is. We waren gewoon eventjes op vakantie. Je moet wel wat geduld hebben maar echt de moeite waard. Prijs kwaliteitverhouding is prima. We komen graag nog eens terug.
Wauw wat een goede keuze hier vanavond te gaan eten. Heerlijke verse gerechten en echt een hele ontspannen sfeer. Goede bediening en uitleg over het menu. Je hebt echt het gevoel welkom te zijn. En we konden heerlijk de tijd nemen te genieten. Wij komen zeker snel terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid