facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Risicobesef Beveiligings Groep

Risicobesef Beveiligings Groep

Info

Risicobesef Beveiligings Groep

Tel.: 046 - 240.0000
www.risicobesef.nl


Geschiedenis

OVER RISICOBESEF...
Wij zijn specialisten in veiligheid en veiligheidszorg. In de rol van particuliere beveiliger beschermen wij mens en goed tegen risico's. Daarnaast helpen wij overheden (zoals gemeenten) mee bij het ontwikkelen van effectief veiligheidsbeleid.

ONZE MISSIE
Onze missie is simpel: bijdragen aan een veiligere samenleving door criminelen te ontmoedigen om onze klanten te beroven; door overlastplegers ervan te weerhouden de veiligheid en gezelligheid tijdens evenementen en in uitgaansgelegenheden te verstoren.

SECURITAS EN CERTITUDO
Dit zijn onze kernwaarden. Aan de ene kant hopen wij met onze middelen veiligheid te bevorderen en zo zekerheid te bieden aan onze klanten. Vandaar securitas en certitudo: veiligheid en zekerheid. Dit moet leiden tot safety en happiness.

Adres: Dr. Nolenslaan 157, 6136 GM Sittard
Telefoonnummer: +31462400000
Stad: Sittard
Route: Dr. Nolenslaan 157
Postcode: 6136 GM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rode Kruis Sittard e.o. Rode Kruis Sittard e.o. 2 km Hier zou iedereen les moeten krijgen. Geef je op als vrijwilliger en neem les.
Safetyprof Safetyprof 2 km Dit nieuwe beveiligingssysteem houdt inbrekers buiten de deur: Uitpakken, aansluiten ...
F4SEC Security Group BV F4SEC Security Group BV 2 km Zeer leuk en sociaal bedrijf waar ik al jaren met veel plezier werk! Na 25 jaar in de...
Brandweer Zuid-Limburg Brandweer Zuid-Limburg 3 km Brandweer Zuid-Limburg, onderdeel van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg.
Recensies
Zeer goede werkgever met de juiste balans tussen sociaalvaardig en consequent leiding geven. Pas de 2e werkgever in mijn meer dan 40 jarige werkverleden- en heden,die me zonder èèn onvertogen woord me op mijn kleine maar ook grote fouten wees met bijbehorende opbouwende kritiek . Verder onvermoeibaar motiverend om mezelf te verbeteren en goed werk te leveren. Als bedrijf voor de klant, zeer goede klantenvriendelijk - en service, waarbij de veiligheid van zowel de klant als het eigen personeel in een hoog vaandel staat. Chapeau!
Heel vriendelijk, professioneel en een zeer uitgebreid scala aan diensten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid