facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rinia Fietsen

Rinia Fietsen

Info

Leukste fietsenwinkel van Friesland!

Geschiedenis

Welkom bij Rinia Fietsen! Een gerenommeerd bedrijf in de verkoop en reparatie van fietsen. Inmiddels is de winkel 400m2 en daarmee 1 van de grootste fietsenwinkels in zuidwest Friesland. Het bedrijf vond haar oorsprong in mei 1893 is nu inmiddels de oudste fietsenwinkel die door dezelfde familie wordt gerund, een feit waar we erg trots op zijn! Naast fietsen verkopen en repareren zijn wij ook mede eigenaar van E-Bike Fryslân, met 150 fietsen de grootste verhuurder van elektronische fietsen in Friesland, gewone fietsen verhuren we natuurlijk ook! We hebben altijd een groot aantal fietsen op voorraad van de bekende A merken, recreatie, toer, sport, elektro, voor ieder wat wils, ook tweedehands. U bent altijd van harte welkom om onze mooie winkel eens te komen bezichtigen en we vertellen u graag meer over al onze activiteiten!

Met vriendelijke groet,
Timen Rinia,
4e generatie fietsenmaker.

Adres: Kerkstraat 4, 8754 CS Makkum
Telefoonnummer: 0515232111
Stad: Makkum
Route: Kerkstraat 4
Postcode: 8754 CS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rinia Fietsen Openingstijden, Elektrische fiets Harlingen, Fietsverhuur Makkum, Fietsenwinkel Harlingen, BENN Fietsen Harlingen, Terpstra fietsen dokkum, Kroon fietsen, Elektrische fiets Leeuwarden
Recensies
Uitstekende service en een top fiets gekocht.
Geweldig geholpen nadat we tijdens een fietstocht een lekke en een slechte band hadden. Omdat we ook aan het zeilen zijn was het erg fijn dat we zo snel geholpen werden! Ook nog voor een gewone redelijke prijs. Heel erg bedankt voor de geweldige service!
De beste fietsen specialist van het Noorden! Te vinden in Makkum en Harlingen.
Pech gehad met de fiets gehad tussen Makkum en Harlingen. Vastgelopen wiellager van een speciale naafdynamo. Bij andere fietsenmaker gelijk reactie daar kan ik niets mee ging Rinia er toch mee aan de slag en met succes. Met een half uurtje konden we onze tocht weer vervolgen. Top service!
welkom in harlingen, Eindelijk een GOEDE fietsenmaker gevonden in Harlingen. Iemand die snapt dat je op een E-bike NIET een ketting moet plaatsen voor een normale stadsfiets. Na 6 maanden ellende nu weer OPTIMAAL fietsen. Deze fietsenmaker heeft mijn vertrouwen nu al verdient. TOP!!
Dankje wel eigenaar van Rinia voor het uitlenen van je eigen super mtb vandaag, daardoor viel ons dagje fietsen in Friesland, met panne aan me eigen racefiets, niet in het water. Super service!
Uitstekende service! Een top fiets gekocht. Aardige vriendelijke mensen die je overal wel mee willen helpen. Top!
Fantastisch assortiment fietsen. Kundig en zeer vriendelijk personeel. Snelle service bij kleine reparaties
Ik had een lekke band gelijk geholpen bakje koffie super jongens
Komen er al jaren, goede service, vriendelijk en vertrouwd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid