facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rikkoert Juweliershuis

Rikkoert Juweliershuis
Adres: Burgemeester Roosstraat 22, 2941 AC Lekkerkerk, Nederland
Telefoonnummer: 0180 661 490
Staat: Zuid-Holland
District: Krimpenerwaard
Stad: Lekkerkerk
Route: Burgemeester Roosstraat
Huisnummer: 22
Postcode: 2941 AC


Openingstijden

maandag: 13:30–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–21:00
zaterdag: 09:00–16:30
zondag: Gesloten

Recensies
Inmiddels de trotse eigenaar van een mooi, uniek, gouden klavertje 4. Ook de sierletter is echt mooi gegraveerd! Nogmaals bedankt!
Mooie klok gekocht, je voelt al gelijk dat het goede kwaliteit is. Er was een misverstand in de levering waardoor ik een ander pakket kreeg. Echter heldere communicatie van de klanten service.
Afgelopen week een Tissot PRX Powermatic 80 besteld. Zeer tevreden over de afhandeling van mijn vraag, verzending en maatwerk horlogeband! Top juwelier! Dank aan Luna.
Heel mooi assortiment, super fijne snelle klantenservice. Nogmaals ontzettend bedankt!
Hier gekomen om een batterij te laten vervangen van mijn horloge, terwijl mijn batterij vervangen werd ben ik gaan kijken voor een ketting.nTerwijl ik een ketting stond te passen kwam de medewerker terug met mijn horloge waarvan nu het glas kapot was en vertelde mij dat ik voorlopig geen ketting kon kopen aangezien ze het glas kapot had gemaakt van mijn horloge.nHebben toen afgesproken dat we ieder de helft zouden betalen van de reparatie, ben hier achteraf toch niet blij mee geweest dat ik voor kosten op moest draaien terwijl de medewerker zelf mijn glas stuk had gemaakt...nBij het ophalen van mijn horloge heb ik uitgelegd dat ik het er niet mee eens was dat ik zelf ook moest opdraaien voor de kosten en hoe ik behandeld ben ook heb ik toen gezegd dat ik erop stond nog steeds mee te betalen aan de reparatie zoals we hadden afgesproken. Hier was op dat moment geen begrip voor en vinden het normaal dat ik mee betaal aan een reparatie door hun veroorzaakt.nZelf zal ik hier niet meer komen, slechte service en extra kosten terwijl ik kwam voor simpel weg het vervangen van een batterij.nnRuben
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid