facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijwielsporthuis Ad van Overveld

Info

Verkoop van fietsen, elektrische fietsen, racefietsen, raceonderdelen, fietskleding, accessoires.

Adres: Onze Lieve Vrouwestraat 181, 4735AD Zegge
Telefoonnummer: 0165540893
Stad: Zegge
Route: Onze Lieve Vrouwestraat 181
Postcode: 4735AD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:15
Woensdag: 08:30 - 12:15


op zoek naar gerelateerd: Van Overveld fietsen, Racefiets kopen Brabant, Van Overveld Hoogerheide, Fietsenwinkel Roosendaal, Martens Tweewielers, Rullens Wouw, Racefiets winkel, MTB winkels Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 0 meter Service is geweldig. Persoonlijke aandacht. Complimenten
Shimano-Ebike Shimano-Ebike 0 meter
Shimano-MTB Shimano-MTB 0 meter
Romany Romany 0 meter Service is geweldig. Persoonlijke aandacht. Complimenten
Recensies
Heel vriendelijk personeel en goede service! Ik ben super blij met mijn prachtige fiets.
Als Belgen hier toevallig terechtgekomen omdat de e-bike van mijn vrouw bijna geen ondersteuning gaf. Daar wij op doorreis waren naar Denemarken hadden wij graag dat deze fiets gerepareerd geraakte in Nederland omdat we meer kans hadden dan in Denemarken omdat ze een Gazelle heeft. Alhoewel het daar zéér druk was gingen ze hun best doen om hem er tussen te nemen. Na de middag leuk berichtje dat de fiets klaar was. Super bedankt en dikke pluim voor Rijwielsporthuis Ad van Overveld.
Goede service en vriendelijk personeel.
Heel tevreden, goed advies gekregen over aanschaf fiets
Zeer goede info gekregen over fietsen, en prettig geholpen door de medewerkers wisten overal wel iets over te vertellen. Prettige tekst en goede uitleg gehad over hetgeen wat we hebben gekocht en het waren zeer nette prijzen toppie.
Ondanks dat ze zaterdag de 13e op vakantie gaan had ik woensdag de 11e mijn racefiets gebracht het was er super druk ze wilden het grote gedeelte nog weg werken voor de vakantie mijn racefiets was een behoorlijke klus om klaar te krijgen nieuw stuur nieuwe versnellingen etc etc vrijdagmorgen kreeg ik een berichtje je fiets is klaar ik kan nu in de vakantie die ik nog heb lekker fietsen dit is echt top een goed team goed op elkaar afgestemd fijne verdiende vakantie Harry en Betsie
Echt een super mooie winkel met medewerkers die zeer goed advies kunnen geven. Ik was i.v.m. een aandoening op zoek naar een ISM zadel. Ze hebben goed geluisterd en mij een heel fijn zadel geadviseerd. Ik ben nu weer aan het opbouwen met fietsen en dat gaat super goed! Ik weet wel waar ik mijn volgende fiets en alle toebehoren ga kopen. Dit is echt service!
Een fijne fietswinkel en werkplaats met vriendelijke mensen die goed advies geven. Ik heb bij mijn nieuwe e-bike een uitgebreide uitleg gehad. Ik ben helemaal tevreden.
Goede service, vriendelijke mensen die bereid zijn net dat extraatje te doen om je te helpen zodat je optijd op vakantie kan vertrekken!
Hele goede service en advies. Ik heb 1 maand geleden een ISM zadel aangeschaft bij deze geweldige winkel wat een ontzettend goed advies heb ik gekregen en ik kreeg het zadel mee voor 30dagen op proef en ik heb door medische reden nooit zolang kunnen fietsen echt zo ontzettend blij mee!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid