facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijwielshop Cor den Haan

Rijwielshop Cor den Haan

Info

Facebook van Rijwielshop Cor den Haan in Wolphaartsdijk. Sinds 1986 het adres voor de verwende fietser. VERKOOP / REPARATIE / VERHUUR.

Geschiedenis

In 1986 zijn Cor en Rian in Wolphaartsdijk voor zichzelf begonnen na een periode bij een fietsenzaak in Vlissingen te hebben gewerkt.
Toen al waren alle diploma's in bezit om een rijwielzaak te runnen. Cor die de technische kant van het bedrijf runt vindt echter dat je de klant optimaal over alles wat met fietsen te maken heeft moet kunnen helpen en voorlichten.
Vanuit dat perspectief heeft hij diploma's, certificaten, en getuigschriften gehaald van Gazelle, Batavus, Sparta-elektrische fietsen, Shimano, Veersystemen en Sachs.
Elk jaar laat Cor zich updaten met nieuwe innovatie's, technieken en kennis.
Kom dus gerust langs als u iemand zoekt die naar u luistert, tijd voor u maakt, goede voorlichting en advies geeft en alles in het werk stelt om te zorgen dat u niet alleen fietst maar er ook duidelijk plezier aan beleeft. Dat is namelijk voor ons het belangrijkste.
U bent van harte welkom.
Openingstijden:

Maandag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 19.00 uur.
Dinsdag gesloten
Woensdag, Donderdag en Vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 19.00
Zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur

Adres: Papeweg 6, 4471BG Wolphaartsdijk
Telefoonnummer: 0113-581935
Stad: Wolphaartsdijk
Route: Papeweg 6
Postcode: 4471BG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Fiets huren Wolphaartsdijk, Fietsverhuur De Haan, Aardenburg fietsverhuur, Ebike huren Goes, Fietsen huren Wolphaartsdijk, Fietsenwinkel Goes, Ouder kind tandem huren Zeeland, Fietsverhuur Kortgene
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 0 meter Goede service, was mij echter niet bekend dat de fietskaart die wij aangeraden kregen...
Recensies
Goede service, was mij echter niet bekend dat de fietskaart die wij aangeraden kregen bij het huren van de goede elektrische fietsen niet gratis was, hij was zodoende met overig papier in de papierbak gegaanGraag in het vervolg wat meer helderheid hierover.
Vriendelijk, duidelijk en goede service! Gewoon perfect!
Prima geholpen en nu is er weer een fiets in de haven bij de boot. Kan er weer een rondje gefietst worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid