facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijwielservice Rob Schreurs

Rijwielservice Rob Schreurs

Info

Verkoop van alle soorten en de meeste merken stads-, hybride-, elektrische-, kinder-, race- en ATB fietsen. Onderhoud van alle soorten en merken fietsen.

Geschiedenis

Voor betaalbare kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij repareren alle soorten en merken fietsen op een betaalbaar niveau en vaak met korte levertijden. Ook voor de verkoop van onderdelen en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij leveren ook fietsen.
Bijna alle merken zijn door ons te leveren voor goede prijzen en een perfecte na service.

Wij verkopen o.a.
Stadsfietsen / Hybride fietsen
Elektrische fietsen
Kinderfietsen
Racefietsen
Mountainbikes

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een prijsopgaaf.

Hierbij een greep van het assortiment welke wij kunnen leveren: (ook andere merken Trek, Batavus, Gazelle, Merida enz. kunnen wij leveren, echter dit is op aanvraag)
Bikkel Bikes
Gouden Leeuw
Golden Lion (kinderfietsen)
Noxon
Prince
Conway
Deddaciai
Haro
Dahon (vouwfietsen)
Excelsior
Zuiderzee
Contoura

U bent van harte welkom bij ons op de Montgomerystraat 10 in Nederweert.
Maar wel van te voren even een afspraak aangezien wij er niet altijd zijn.



"Rijwielservice Rob Schreurs is een fietsenwinkel in het Limburgse Nederweert.Wij repareren alle merken en soorten fietsen. Merkdealer zijn wij van Trek, E-bike Das Original, Cortina, Merida, Giant, Popal en Victoria. Buiten deze merken kunnen wij nagenoeg alle merken leveren.U heeft uw fiets op internet gekocht maar heeft toch een onderhoud nodig, dat is bij ons ook geen probleem.Doordat wij meerdere vakkundige monteurs hebben is onze doorlooptijd zeer kort, vaak zelfs maar 1 dag."
Adres: St. Rochusstraat 8a, 6031BH Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0655832387
Stad: Nederweert
Route: St. Rochusstraat 8a
Postcode: 6031BH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Budget Bikes Richard Vaessen Budget Bikes Richard Vaessen 661 meter Eerlijke prijs en fantastische service. Ik heb er mijn nieuwe elektrische fiets gekoc...
Driessen Tweewielers Bike Totaal Driessen Tweewielers Bike Totaal 763 meter Ging voor een nieuwe RIH, wij hebben daar al 3 fietsen gekocht kreeg goede uitleg, z...
Autobedrijf van Nieuwenhoven / Green2Go Electric Mobility Autobedrijf van Nieuwenhoven / Green2Go Elec... 2 km Twee elektrische fietsen gekocht van het merk Qwic. 1 model was op voorraad. Afleveri...
Recensies
Kennelijk heeft de beste man mijn review verwijderd Ik had daar een Stella fiets gekocht, deze gekocht omdat ze niets met Stella deden.De onderdelen konden ze niet krijgen Proefrit gemaakt helemaal goed. Wat bleek de km computer was gebroken.Hing p 1 poot, heeft het profosorius gemaakt maar na een paar keer fietsen brak dat gewoon.Ik naar Stella kosten € 150 maar toen ik vroeg of we er samen uit konden komen wolde hij daar niets van weten . Kreeg een reactie breng de fiets maar terug ... wat denk jezelf 150 km weer heen hobbelen Niet echt sjiek Ik had moeten wachten op papieren van papieren eigenaar ... weet niet maaar ik wil gewoon fietsen Jammerdit Uiteindelijk fiets kunnen verkopen en een mooie andere stella fiets gekocht Zo jammer dit
Rob en Marly, Geweldig zaak niets is hun teveel staan telkens met een goed advies voor de klanten klaar. Geweldig samen met hun team van personeel Super service en onderhoud aan de fietsen. Dat we nog meer jaren mogen genieten van jullie zaak en de fietsen
Prima service, snel geholpen en goed advies gekregen ook nog voor mijn speed pedelec.
Onze rit naar Nederweert was vandaag meer dan de moeite waard! Een 2 jaar oude e- U4 Cortina occasion die niet van nieuw te onderscheiden is gekocht. Super geholpen door Marly&Rob, die ons ongedwongen onder het genot van een kop koffie/thee hebben geholpen. Gr. Remco & Rienke uit de achterhoek.
Zojuist na een nare ervaring bij de concurrent doorgefietst naar deze winkel. Wat een vriendelijke mensen werken daar. Een vriendelijke, behulpzame, no-nonsense houding waar je netjes direct geholpen wordt. De fiets van mijn dochter werd direct gemaakt terwijl er volgens de vorig bezochte winkel geen beginnen aan was. 5 min later was de fiets al gerepareerd en door deze fijne houding heb ik direct nog wat kleine aanpassingen aan mijn eigen fiets laten doen. Voor alle fiets vragen, en problemen ga ik voortaan naar Rob Schreurs. Top!!!
Heb afgelopen donderdag 6 mei een nieuwe E bike gekocht nadat ik diverse fietsen had mogen uitproberen en na zeer deskundige uitleg en de voor en nadelen van de diverse fietsen. Ben vandaag terug geweest omdat ik toch wat problemen ondervond van het zadel en de bel , mocht zelf kiezen welk zadel ik wou hebben en de bel is vervangen voor een luidere bel. En dat allemaal kosteloos en zonder wachttijd. Dit is nog eens service!!!! Nogmaals hartelijk bedankt.
Wat een super service. Mijn zoon zijn fiets deed het niet goed. Deze fiets is voor woon-werk verkeer. Bij fietsenwinkel waar fiets gekocht was moest hij na de melding op donderdag nog wachten tot dinsdag. Op zaterdag naar schreurs gebeld en kon hem direct brengen, leenfiets en dezelfde dag was zijn fiets gerepareerd. Top hoor. Klanten hebben is 1 maar klanten houden is 2. Voor de volgende fiets cq onderhoud komen wij hier heel graag terug.
Goeie service en duidelijke informatie. Zeer vriendelijk. Ben zeer tevreden. Een aanrader.
We zijn nog steeds tevreden met onze nieuwe Victoria fietsen. Heb deze fiets 3 jaar, een keer een service beurt gehad was prima geregeld heb nu 4500 km gefietst.
Zeer goede en snelle service. Een probleem met mijn racefiets vandaag last minute opgelost door Rob. Zo bind je klanten, top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid