facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijwielpaleis Bilthoven

Rijwielpaleis Bilthoven

Geschiedenis

Jouw wensen voor de juiste fiets zijn bij ons te vervullen.
Of het nu gaat om een wedstrijd mountainbike, wereldreisfiets, hybride of racefiets.

We zijn van alle markten thuis.

Onze ruime ervaring met actief mountainbiken, verre reizen, custom building komen hierbij van pas.

Dit inmiddels meer dan 23 jaar



"Bij Rijwielpaleis Bilthoven, jouw Cannondale, Scott, Santa Cruz en Cervélo specialist in Bilthoven, leveren we de beste fietservaring die er is. Kies tussen high-end [Stads-, Mountain- en E-Bikes]. Stuur ons een bericht of bezoek ons om het hele assortiment van fietsen en fietsuitrustingen te bekijken!"
Adres: Koperwieklaan 1, 3722 ca Bilthoven
Telefoonnummer: +31302280713
Stad: Bilthoven
Route: Koperwieklaan 1
Postcode: 3722 ca



op zoek naar gerelateerd: Rijwielpaleis Zeist, Tweedehands fietsen Bilthoven, Fietsenwinkel rembrandtlaan Bilthoven, Fietsenmaker De Bilt, Mtb winkel Bilthoven, Scott Bilthoven, Elektrische fiets Bilthoven, Cervelo bilthoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cannondale Cannondale 7 meter Wat een prettige zaak voor alle fiets geneugten
Bakker Tweewielers Bakker Tweewielers 358 meter Duurt lang voor je terecht kan met scooters en heel onaardig!
Profile Cees van Weelden Profile Cees van Weelden 418 meter Fijne winkel met dito personeel!
Mastwijk Tweewielers Mastwijk Tweewielers 2 km zeer goed kan je goed een fiets kopen fiets lease duidelijke info dus geen kleine let...
Recensies
Super zaak! Vriendelijk, veel kennis en een prachtige winkel. Hebben me goed geholpen met het vinden van een mountainbike en de service is enorm goed.
Na een dure onderhoudsbeurt inclusief nieuwe remblokjes, deden mijn remmen het nog slechter dan voor de grote onderhoudsbeurt. Ik opgebeld en ze wilden er kostenloos nog een keer naar kijken, super! Eenmaal bij het ophalen van de fiets zijn er opnieuw nieuwe remblokjes opgezet en kreeg ik een factuur daarvoor. Pas na aangeven mocht ik alsnog gratis de fiets meenemen.. vraag me af hoe er naar mijn fiets is gekeken als je er 2x nieuwe remblokjes op zet binnen 1 week
Professionele adviezen en zeer prettig contact Door het hogere segment in de fietsen race, gravel, MTB, elektr. enz onderscheid dit Rijwielpaleis Woon zelf in Den Haag maar de afstand was geen probleem om mijn gravelbike hier te kopen
Deed een proefrit op een dure mountainbike + € 7.000,- , die klaar zo staan om te testen. Bij de proefrit schakelde deze slecht door. Bij terugkomst werd er aangegeven dat ie nog afgesteld moest worden. Stuurpen moest ook nog aangepast aan mijn lichaamslengte en maar kreeg daar weinig reactie op. Op mijn huidige mtb kreeg ik een slecht voorstel en was inruil niet interessant. Daarnaast was er zonder inruil weinig om te over te onderhandelen en te bespreken. Ik kreeg totaal niet het gevoel dat ze hun service en en de juiste aandacht hebben voor de klant. Gemiste kans...zonde!
Wel verdiend een aanpassing in review! Na een mindere ervaring werd ik netjes telefonisch gecontact om samen te kijken naar een oplossing. Menselijke fout waarbij een controlecheck tussen wal en schip was gevallen. Bereid genoeg te werken aan een oplossing en wellicht belangrijker ownership tonen. Flink pluspunt en professioneel. Fiets werd op aangegeven punten netjes gemaakt en terugkoppeling bij voorhand was zeer fijn zodat je niet voor verassingen komt te staan. Transparant, profesioneel en durven hand in eigen boezem te steken. Iets wat je weinig ziet,dat is service wat zich onderscheidt van de concurrentie. Thanks guys. Welverdiend!
Na een teleurstellende ervaring met mijn erg snel versleten sram fietsonderdelen op mijn mtb een nette factuur gekregen waarin is meegedacht met de kosten. Thanx daarvoor!
Super fijne winkel. Mooi assortiment, maar vooral super service. Elke keer op hele korte termijn kunnen ze keurig mijn fiets servicen. Zoals vandaag, ik trek mijn verwnellingskabel kapot, bel on 16.00, kan om 16.30 al langskomen.
Goed geholpen en geadviseerd in het maken van een keuze. Men nam de tijd hiervoor. Een fiets besteld met een langere levertijd waardoor ik er niet meer mee op vakantie zou kunnen. Maar ze Roy hebben het toch voor elkaar gekregen om deze op tijd af te kunnen leveren, waardoor ik een hele goede vakantie heb gehad. Super bedankt!
Ontzettend goede service en advies. Ze hebben mij goed geholpen met het samenstellen van een mountainbike en mijn huidige MTB ter plekke snel afgesteld.
Midden in coronatijd december 2020 droeg niemand hier een mondkapje. Uiterst opmerkelijk. Daarbij vond ik de klantvriendelijkheid ver te zoeken. Men leek weinig zin te hebben om mij te helpen bij het inventariseren wat voor soort fiets ik wilde. Onbegrijpelijk dat het personeel in deze zaak kennelijk geen belangstelling heeft om nieuwe klanten aan zich te binden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid