facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijwielhandel Kroone Liefting

Rijwielhandel Kroone Liefting

Info

Kroone Liefting

Geschiedenis

Kroone Liefting behoort tot de grootste en betere tweewielerspecialisten van Nederland, waarbij wij ons richten op de verkoop en reparatie van gerenommeerde, betrouwbare merken. Met een enorm enthousiasme en onze brede kennis op fietsgebied proberen wij altijd de best mogelijke service te bieden aan onze klanten. Bezoek ook eens één van onze activiteiten, houdt onze website en/of social media in de gaten!

Adres: Rijksweg 137, 1906BG Limmen
Telefoonnummer: 072 5051239
Stad: Limmen
Route: Rijksweg 137
Postcode: 1906BG



op zoek naar gerelateerd: Kroone Liefting overname, Kroone Liefting webshop, Fietsenwinkel Heiloo, Fietsenwinkel Castricum, Openingstijden kroone Liefting, Kroone liefting tweedehands, Broekhuis Fietsen, Fietsenwinkel Alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietsplaza Fietsplaza 548 meter Zeer aardig personeel en winkelier. Als ik hier vraag m mijn band of voetbal op te po...
Recensies
Service beurt gehad. Omdat ik een fiets gekocht had dacht ik van ik ga naar kroone liefting. Want dan krijg je de eerste paar beurten gratis t.w.v. 60 eu. De jongen zei dat hij mijn ketting schoon gemaakt heeft, mijn spaken na gelopen heeft, mijn derailleur heeft afgestelt en een voorrek er op gezet heeft. Vervolgens moest ik 150 eu betalen. Ik ga niet er meer heen om de 2e beurt te doen. Noem je dit een ketting schoon maken. Het voelt als of mijn spaken niet gecontroleerd zijn. De winkel zelf is overgens wel oke.
Gebeld voor een kapotte spaak in mijn wielrenfiets het merk en type fiets vermeld, de medewerker aan de telefoon zei dat het geen probleem was en ik hem langs kon brengen. De fiets heengebracht, bij de balie nogmaals verteld wat het probleem was, een medewerker heeft er nog naar gekeken. Een dag later wordt ik gebeld dat alle onderdelen niet te verkrijgen zijn omdat ze dat merk niet hebben, spaken zijn niet te verkrijgen, ze konden er niets voor bestellen en verder niets voor mij doen. Fiets maar opgehaald en bij een andere fietsenmaker gebracht..
Fiets paar jaar geleden gekocht zijn opeens geen dealer meer, dat zeggen ze niet tijdens het maken van een afspraak om vervolgens 20 km terug naar huis te kunnen gaan. Er zijn andere goede fietswinkels waar je beter terecht kan.
Nooit meer Kroone en Liefting. 5 augustus voor onze kleinzoon een giant triple x besteld voor € 589,00. Zou geleverd worden in oktober helaas werd het december vonden we jammer maar aan overmacht kan je niets doen. Vandaag gingen we de fiets ophalen bleek deze ineens 699,00 euro te kosten. Volgens de verkoper was het kaartje een “foutje” we z’n eerst 15 juli geweest en daarna op 5 Augustus en hetzelfde kaartje hing er nog. De tegemoetkoming van de winkel is “middelen want we hebben geen overeenkomst”. Te gek voor woorden. 3 jaar geleden onze elektrische fietsen hier gekocht voor ruim 6000 euro en nu dit. Onze kleinzoon is bijzonder teleurgesteld en dat geld voor mij ook. Deze klant komt niet meer terug. Fijne kerst.
Vandaag had ik tijdens het racefietsen een gebroken spaak in mijn carbonwielen. Was vlakbij Kroone en Liefting en binnengelopen om te vragen of ze me konden helpen. Er werd direct naar gekeken en met mij overlegd voor de mogelijkheden. Na 20 minuten was het wiel voorzien van een nieuwe spaak en kon ik mijn tocht weer vervolgen. Bedankt voor de goede service!
Schade aan de fiets laten repareren.jammer dat de onderhoudsbeurt gedaan is maar dan banden nog zacht zijn.bij ophalen ventieldopjes ontbreken.ook trapper die ook schade heeft niet gezien is.
Mtb gekocht lease een Cube c62. Mooie fiets maar waardeloos afgemonteerd. Fiets werd geleverd met zachte banden, een scheef stuur slappe ketting en een voorspatbord dat tegen het wiel aan kwam. Na een week rijden bleek de schakelgroep niet goed te zijn afgesteld na werkplaats bezoek nog steeds niet goed en een vieze remschijf na de werkplaats, zelf maar opgelost. Na een paar honderd km was de achteras verrot lagers vervangen in de werkplaats weer een vieze remschijf. Na nog een paar honderd km gefietst te hebben valt mn crank eraf, gelukkig toen ik rechtdoor reed op asfalt en niet op het mtb parcours had ook anders kunnen aflopen... Ben daarna de hele fiets gaan controleren met iemand die er verstand van heeft, dopjes van de kabels zitten los casette, stuurpen en wieoen te hard aangedraaid, afdekschroeven missen, zadel zat te los, fiets kraakt aan alle kanten ik zou zeggen niet heen gaan.
25-6-22 2x mooie fietsen gekocht bij Kroon en Liefting , echt super goed geholpen een eerlijk advies. En nog een racefiets gereserveerd , deze komt pas over 7 weken bij ze binnen en reserveren was geen probleem. Ik moet echt zeggen top winkel en tuurlijk gaat er wel eens iets fout maar dat gebeurd overal.
2 fietsen merk Cube voor onderhoudsbeurt gebracht, top service en zeer vriendelijk en professioneel geholpen.
3 jaar geleden hier een "mama" fiets geprobeerd te kopen. Helaas werden we door niemand geholpen en zijn zonder fiets vertrokken. Nu was een kinderfiets aan de beurt en dachten we het bij Kroone-Liefting nog is een kans te geven. Helaas zijn we opnieuw door niemand geholpen of zelfs maar aangesproken. Na melding hiervan bij de balie beneden aan de bedrijfsleider was er nog steeds geen helder licht in de zaak aanwezig die dan deed besluiten om ons alsnog even met een nieuwe fiets kopen te helpen. Erg jammer, geen aanrader, rij er maar voorbij..
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Rijwielhandel Kroone Liefting met het openbaar vervoer


Limmen, Visweg 90 meter
167
Limmen, Visweg 210 meter
167

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid