facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijwielhal Kuis Noordhorn

Rijwielhal Kuis Noordhorn

Info

De fietsenspecialist van Noordhorn en omstreken.

Geschiedenis

Sinds 2002 dé fietsenwinkel van Noordhorn en omstreken! Merken zoals:Gazelle, Sparta, Batavus, Qwic, Merida & Loekie



"Dé e-bike/tweewielerspecialist van Noordhorn en omstreken!"
Adres: Industrieweg 30, 9804TG Noordhorn, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0594507707
Stad: Noordhorn
Route: Industrieweg 30
Postcode: 9804TG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Zuidhorn, Penninga Grijpskerk, Van der Meulen Fietsen, Fietsenwinkel Leek, Fietsenwinkel Groningen, Bike Totaal Beverwijk, Bike Totaal Dordrecht, Bike Totaal Leeuwarden
Recensies
Mooie zaak, prettig personeel, goede uitleg, denken mee en erg goede service. Wij en onze dochter hebben daar al verschillende fietsen gekocht.
Een hele goede ervaring gehad bij deze fietsenwinkel. Zetten alles op alles om de klant tevreden te houden. Er werd zelfs bemiddeld bij de garantie op een fiets die niet bij hun gekocht was. Zeer goede service en klantvriendelijkheid. Enige aandachtspuntje zou wat mij betreft zijn een bakje koffie of thee voor de klant die rondkijkt of moet wachten, maar dat staat niet in verhouding met het goede gevoel wat we hebben bij deze zaak.
Vriendelijk en netjes Goede service, kwam met eigen onderdelen en toch netjes geholpen. Kreeg ook tips om mee te nemen bij het zelf dingen repareren van fietsen. Een mooi opgezette winkel met keus Bekwaam personeel. Nieuwe elektrische fiets bekeken en we kregen diverse testritten aangeboden op diverse fietsen. Op die manier kun je verschil ervaren van de fietsen. Ook nu weer super goed geholpen en eerlijke informatie gekregen.
De eerste gratis onderhoudsbeurt van de e-bike gehad, onder genot van een lekker bakkie daarop kunnen wachten. Zeer vriendelijk personeel.
Wij waren op fietsvakantie toen we te maken kregen met een lekke achterband. Het lukte niet die te plakken. We zaten in een b&b niet heel ver weg van Noordhorn, dus zijn we in de ochtend naar Bike Totaal Kuis gelopen. Daar werd ons probleem onmiddellijk verholpen met het omleggen van een nieuwe achterbinnenband. Prijs was zeer redelijk. We konden gelijk weer op weg. Zeer tevreden over deze service.
Wij worden altijd super goed geholpen. Professioneel personeel. Fijne rijwielhandel. Voor ons de vast plek om heen te gaan met onze e-bikes.
Ik kan spreken over reparaties, een fiets heb ik er nooit gekocht, dus daar kan ik niet over oordelen. Reparatie bij dit bedrijf is mij zeer slecht bevallen. Ten eerste werd er een verkeerde diagnose gesteld, waar ik aanvankelijk 20 euro voor moest betalen. Ten tweede was de prijs zeer hoog ten opzichte van de concurrent in de buurt. Nu is een klein prijsverschil niet zo'n probleem natuurlijk, maar bijna 2 keer zoveel 145 bij Rijwielhal en 75 bij de concurrent vind ik minder redelijk. Ten derde bleek na thuisgekomen te zijn nadat ik mijn fiets opgehaald had, dat mijn achterwiel nog los zat. Gelukkig niets gebeurd onderweg, maar er had wel iets kunnen gebeuren. Dit vind ik persoonlijk niet zo netjes. Toen bleek dat de verkeerde diagnose gesteld was heb ik wel mijn diagnosegeld teruggekregen met toelichting, excuses heb ik nooit gekregen. Ik kom hier niet meer terug!
Breed aanbod fietsen, goed advies, bij reparaties of onderhoud wordt je fiets opgehaald en teruggebracht of kosteloos een leenfiets mee. Goed om een betrouwbare fietsenzaak in de buurt te hebben en goed zaken te doen in plaats van in een online webshop een fiets te bestellen zonder service en nazorg.
Proffesioneel team. Echt verstand van zaken. Ik heb er een buitenband gekocht voor mijn E bike. Ze willen je niet persé het duurste verkopen. Goed is goed en je kan altijd beter, maar als het niet echt nodig is smeren ze je het niet aan. Prettig geholpen.
Heel plezierig, fijne fietsenzaak met goede persoonlijke service en goede adviezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid