facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijwielbedrijf 't Fietshoekje

Rijwielbedrijf 't Fietshoekje

Info

Rijwielbedrijf 't Fietshoekje, verhuur-verkoop van alle A-merken, gespecialiseerd in E-bikes, trendy stadsfietsen, race en ATB's. Zie ook www.fietshoek.nl

Geschiedenis

Dit prachtige rijwielbedrijf is in 1995 opgericht door de ondernemers Michiel en zijn vrouw Hanneke Hoek in het mooie plaatsje Oudemirdum.
Fietsenverkoop, fietsverhuur en fietsreparaties staan er centraal waarbij Service en Kwaliteit voorop staan.
Bezoek de website en vind er alle informatie over verhuur, merken fietsen, openingstijden, routes, aanbod tweedehandsfietsen, etc...

Adres: Fonteinwei 1, 8567JT. Oudemirdum, 8567JT Oudemirdum
Telefoonnummer: 0514-571243
Stad: Oudemirdum
Route: Fonteinwei 1, 8567JT. Oudemirdum
Postcode: 8567JT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Fietsverhuur Friesland, Fietsverhuur Rijs, Fietsenwinkel Stavoren, Fietsverhuur Echtenerbrug, Hondenfietskar huren Friesland, Racefiets huren Friesland, Fietsenwinkel Lemmer, Bakfiets kopen Friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemenhandel Pluk Bloemenhandel Pluk 170 meter Fijn klein bloemenwinkeltje. Ze hebben een prima assortiment aan bloemen en plantjes....
Recensies
We gingen met een duo fiets en 2 gehuurde fietsen de omgeving met onze bejaarde moeders verkennen maar de duofiets had kuren...een jonge man met pols int gips hielp ons van alle zorgen af, echt super attent!! hartelijkda
Een goede elektrische fiets Gazelle gehuurd. Tevens werd onze fietsendrager gratis afgesteld, omdat er beweging in zat. Prima service!
Crank er ineens af, hing los aan mn schoen Gelukkig was Michiel van 't Fietshoekje in Oudemirdum zo vriendelijk om na sluitingstijd nog tussen alle fietsen door te wurmen om een nood-crank-dop voor me te fiksen! Topservice!!
Fantastisch aardige eigenaar, altijd vrolijk en behulpzaam, warm en eerlijk. Supertevreden!
In 2006 als puber van bijna 16 een prachtige Gazelle Cayo gekregen, gekocht bij ‘t Fietshoekje. We woonden in de buurt en dit bedrijf was toen al onze go-to als we een nieuwe of gebruikte fiets wilden kopen. Nu, 16 jaar later fiets ik er nog steeds met veel plezier op, in en rond mijn huidige woonplaats Nijmegen en de sticker van toen prijkt nog fier op het achterspatbord!
Drie weken terug heb ik mijn tweede electrische fiets gekocht bij het fietshoekje, Geen nieuwe maar een fiets van drie jaar oud. Ook mijn vrouw heeft daar al haar tweede fiets gekocht. Je wordt echt goed geholpen en de service is perfect.
Via de eigenaar van b&b in Warns, via dit bedrijf 2 e-bikes gehuurd. Nieuwe fietsen werden afgeleverd en weer opgehaald. Uitstekende fietsen, uitstekende service en vriendelijke prijs. Goed gedaan!
Tijdens onze vakantie op een camping in Oudemirdum twee maal een fiets gehuurd. Wij hadden nog niet met een elektrische fiets gereden, maar het personeel nam alle tijd om eea uit te leggen. Enorm gevarieerd aanbod, prima service, aardige mensen. Echte aanrader!
Fantastisch geholpen na verwijzing door ANWB pechhulp. Net voor de lunchpauze, maar allervriendelijkst geholpen. Ketting gespannen. Banden gepompt en dat alles voor slechts € 5,- kom daar eens om in onze woonplaats Rotterdam!
Na dikke pech te hebben gehad met mijn e-bike van 3 jaar oud, een compleet nieuwe e-bike gekregen met de goede service van Michiel. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid