facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijvereniging de Maarnse Bergruiters

Rijvereniging de Maarnse Bergruiters

Info

rijvereniging de Maarnse Bergruiters

Adres: dwarsweg 1, 3951KE Maarn
Stad: Maarn
Route: dwarsweg 1
Postcode: 3951KE



op zoek naar gerelateerd: RSC Henschoten, Manege Maarsbergen, Paardrijden Maarn, Ponykamp Henschoten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting M4-span Stichting M4-span 24 meter Stchting M4-span heeft als doelstelling om de Mensport in het breedste zin van het wo...
MHC Maarn MHC Maarn 1 km Altijd gezellig
LTV Maarn LTV Maarn 1 km Fijne tennis vereniging.. iedereen kan daar op zijn eigen niveau tennis spelen. En er...
Sport Vereniging Maarn Maarsbergen - SVMM Sport Vereniging Maarn Maarsbergen - SVMM 2 km Leuke sociale vereniging met veel betrokken mensen met een lang dienstverband.
Recensies
Ik test verschillende maneges door heel Nederland, zo ook RSC Henschoten. Ik heb hier in 2021 een Ponykamp gedaan. De pony’s worden prima verzorgd, staan op een dikke pak stro en komen veel buiten. Personeel is heel aardig. Is behulpzaam. Echter was het ponykamp wel onder mijn niveau. Er werden 2 groepen gemaakt met gemixste niveaus. Zo mochten een aantal vriendinnen niet galopperen omdat een paar kinderen in hun groep dat nog niet konden. Voor de rest een goede manege, ik heb enorm genoten van het ponykamp. Het was mega gezellig en ik zou zeker nog eens terug komen.
Zijn niet netjes tegen de mensen
Fijne accommodatie, direct aan het bos. Geweldige zorg voor de dieren! Hier wordt professioneel lesgegeven aan fanatieke ruiters. Ik ben blij dat mijn paard hier de beste zorg krijgt die hij verdient!
Super fijne stal waar de zorg voor de paarden hoog in het vaandel staat op een prachtige locatie. Van alle gemakken voorzien voor mens en dier.
Triple A locatie om je paard onbezorgd te stallen. Prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Wil je je ruiterskills opwaarderen dan ben je hier ook op de juiste plek. Eigenaar Robert rijdt zelf op het hoogste niveau. Na het rijden kun je lekker chillen in de sfeervolle ontvangstruimte waar je gastvrij ontvangen wordt. Gun jezelf RSC Henschoten
Hier wordt echt goed les gegeven in kleine groepen. Groener kun je de omgeving niet krijgen. Regelmatig worden wedstrijden georganiseerd. Ruime binnenbak, meerdere buitenbakken. Top georganiseerd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid