facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijtop

Rijtop

Info

Opleidingen voor auto-motor-bromfiets-taxi en aanhangwagen.
Nu 8 uur les en je 1e examen 249,- auto of motor...bromfiets 3uur en examen 199,-
0643283234...



"Rijlessen voor auto motor of bromfiets..10uur en 1e examen 249 of 3uur en examen bromfiets 199"
Adres: Rijksweg zuid 124, 6161 BS Geleen
Telefoonnummer: 0643283234
Stad: Geleen
Route: Rijksweg zuid 124
Postcode: 6161 BS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Rijtop aanhanger, Rijtop recensies, Rijles Elsloo, BE rijbewijs Roermond, Rijschool, V.O.C. Limburg, Rijtop slagingspercentage, 046 Rijopleidingen
Recensies
Door een plotselinge verhuizing moest ik stoppen met mijn rijlessen. Dit omdat door verhuizing ik veel te ver van Limburg af woon. Bij het vragen of ik geld terug kon krijgen van het betaalde pakket werd mij geantwoord dat dat mogelijk zou zijn. Nu bijna 2 maanden later nog steeds geen gehoor. Bellen, SMS'en, Emailen... het maakt niet uit... Er word gewoon niet aan de afspraak gehouden. Constant maar in de wacht en uiteindelijk geen stap verder. Nu al 3 maanden verder en nog steeds geen betaling. Claimen dat het door de vakanties moeilijk is... er is geen 3 maanden vakantie periode in Nederland!! Ook bedrijven hebben een verplichting binnen een bepaalde tijd het geld terug te storten!! Nu eindelijk bericht gekregen... en dit staat in het bericht... Beste Onze algemene voorwaarden zeggen dat je alleen geld terug krijgt na annuleren van de opleiding met gegronde reden die te maken hebben met ons als bedrijf...voorbeeld niet nakomen van lessen Wat er op dit moment speelt en daar voorzien onze algemene voorwaarden ook in is dat er een afspraak was dat we door de vakantie, na de vakantie alles zouden regelen...nu is er negatief uitgelaten op google en daarmee hebben wij een slechte beoordeling...door deze beoordeling lopen wij mogelijke klanten mis...deze beoordeling is niet terrecht aangezien wij afgesproken hadden tot actie over te gaan na de vakantie...die tijd heeft u ons niet gegeven... Onze voorwaarden op terug betaling is hiermee van toepassing en zullen uw evt terug te krijgen bedrag dan ook als schade vergoeding gebruiken Hopende u genoeg info te hebben verstrekt Vriendelijke groet, Rijtop Rijopleidingen b.v. Dit is hoe hun mensen behandelen!!!!!!
Tijdens het lessen worden er geen tips gegeven of handige dingen. Ook worden er tijdens het rijden alleen maar vervelende opmerkingen gemaakt. Dit is niet de bedoeling denk ik. Na het lessen heb ik 2 uur moeten wachten om vervolgens een examen van 20 minuten te hebben gehad. Na het examen werd het er nog al in gevreven dat ik gezakt was. Door zowel de examinator als de instructeur. Na deze rijschool ga ik nooit meer. De instructeur die mij dingen moest leren ed zat het merendeel van de tijd op zijn telefoon.
Weinig geleerd van deze rijschool, drie verschillende instructeurs gehad en alle drie 90% van tijd met telefoon bezig zelfs filmpjes kijken i.p.v. lesgeven. Als je houdt van relaxed rondrijden zonder commentaar of correcties, neem deze rijschool, maar verwacht dan wel 20 extra lessen en herexamen om het gebrek aan echt lesgeven te compenseren. Waarom zou deze rijschool geen wachttijd hebben én goedkoopste zijn??
Een super rijschool vandaag mijn BE rijbewijs gehaald, top uitleg en veel geduld met een grapje tussendoor. Voor mij een top ervaring en zeker een aanrader! Nogmaals bedankt
Overgestapt van een andere rijschool. Wat was dat een verademing en goeie beslissing!! Binnen Rijtop werd, door Haroen en Jos, het zelfvertrouwen in een paar lessen weer terug opgebouwd, wat bij de andere rijschool teniet was gedaan. Haroen en Jos zijn twee geweldige instructeurs die zorgen voor rust en laten je al snel op je gemak voelen, hun begeleiding is echt top. Deze rijschool is een ECHTE Aanrader!! Super bedankt Haroen en Jos.
Een top rijschool, dit mag zeker gezegd worden! Ik ben na een vervelende ervaring bij een andere rijschool overgestapt naar rijtop. Een betere keuzen had ik dan ook niet kunnen maken! Ik heb hier mijn zelf vertrouwen in een snel tempo terug gekregen. Heel erg bedankt Haroen en Jos voor jullie top begeleiding!
1x gezakt bij osseforth daarna naar rijtop gegaan top instecteur in 1x geslaagd!
Een super rijschool! Jack en Ed, dank jullie wel.
Na heel veel lessen bij verschillende rijscholen, uiteindelijk bij Ed van rijtop terecht gekomen. Wat een verademing! Zo'n rust tijdens de les, precies wat ik nodig had. Hij legt alles duidelijk en simpel uit. Ook bleef hij in me geloven toen ik dat even niet meer deed. Vandaag eindelijk mijn rijbewijs gehaald op mijn 44e. Dankjewel Ed! Voor mij steek je duidelijk met kop en schouders boven de andere rijscholen uit. Succes verder!
Ik heb mijn motor rijbewijs hier gehaald zonder enige problemen. Nog nooit zijn lessen afgezegd en heb deze ook stuk voor stuk positief ervaren. Als het op geld aankwam werd hier niet moeilijk over gedaan, ik kon het op mijn eigen tempo afbetalen zoals ik dat wilde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid