facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijswijkse Golf Academy

Rijswijkse Golf Academy

Info

RGA, Leading in Golf Coaching

Geschiedenis

Golf coaching voor en op alle niveaus. Flightscope, Casio F1, Analyzr, iPad en een online integratie en boekingssysteem!

Adres: Delftweg 59, 2289AL Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 070 395 48 64
Stad: Rijswijk
Route: Delftweg 59
Postcode: 2289AL



op zoek naar gerelateerd: rijswijkse golfclub rijswijk, leeuwenbergh golf, rijswijkse golfclub tarieven, delfland golf, rijswijkse golfclub leden, ockenburg golf, rijswijkse golf proware, bentwoud golf
Recensies
In de randstad, met alle geluiden die daarbij horen, mooie baan, zeker de moeite waard.
Mooi golfbaan. Personeel is vriendelijk en de sfeer is gemoedelijk op de baan. De baan was zeer goed onderhouden. Ook de aanwezige flora en fauna werd met zorg aandacht aan besteed.
Zeer mooie club. Na afloop prima gegeten
Een fantastisch gelegen golfbaan met een horeca gelegenheid die op en top service bied, keuken is divers, als u reserveert en iets aparts wil is er daar altijd de mogelijkheid voor.
Mooie baan met afwisselend brede en bosbaan achtige afslagplekken.
Een geweldige baan om te spelen. Goed restaurant en prettige mensen. Vooral de mensen achter de balie ton. Een aanrader voor de echte golfer.
Fijne plek, vriendelijk personeel en mooie omgeving. Restaurant ziet er goed verzorgd uit .
Mooie baan en hele goede golfshop
Gisteren avond een rondje gelopen fantastisch baan
Alleraardigst ontvangst bij de receptie, grote uitgebreide golfshop. Was onze eerste keer op de Rijswijkse, maar wat een prachtige baan, mooi verzorgd, snelle greens. Mooie afwisseling tussen begroeiing en waterpartijen. Na het golfen is het prima napraten op het terras onder het genot van een drankje en dat is het voordeel van in de middag spelen de bitterballen. Restaurant ziet er mooi en verzorgd uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid