facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijsterbosch Bed & Breakfast

Rijsterbosch Bed & Breakfast

Info

Luxe Bed & Breakfast op een unieke locatie in het Rijsterbos in Zuid-West Friesland

Geschiedenis

Overnachten in stijlvolle luxe kan nu. In een meer dan 100 jaar oud monumentaal landhuis bent u van harte welkom voor een bijzonder verblijf aan de rand van een uniek bos op een van de mooiste plekjes van Zuid-West Friesland. Gelegen tussen Balk en Stavoren, dichtbij het IJsselmeer en met het Rijsterbos als achtertuin kunt u geen betere uitvalsbasis bedenken voor ontdekkingstocht in het veelzijdige Friesland.

Adres: Marderleane 2, 8572 WG Rijs
Telefoonnummer: 0031 0637194106
ln.hcsobretsjir@ofni
Stad: Rijs
Route: Marderleane 2
Postcode: 8572 WG



op zoek naar gerelateerd: rijsterbosch pannenkoek, bed en breakfast oudemirdum, b&b oudemirdum, hotel jans rijs, bed en breakfast gaasterland, www rijsterbosch nl, hotel gaasterland, rijs friesland
Recensies
Prachtige b&b, wij hadden een grote kamer aan de tuin, van alle gemakken voorzien en schoon. De gastvrouw is super vriendelijk. De locatie is ontspannend zo aan het bos. Naast je eigen kamer is er een gezamenlijke huiskamer met een koelkast gevuld met Belgische speciaal biertjes en natuurlijk wijn/fris die je tegen betaling kunt nuttigen. Maar dan.. het ontbijt, wat een topper! Echt enorm genoten van een heerlijk, vers en verzorgd ontbijt. We voelen ons echt in de watten gelegd. Bedankt!
Locatie locatie locatie. Prachtig pand tegen een betoverd bos met daarachter het grootse ijsselmeer. We zijn fantastisch ontvangen door de nieuwe gastvrouw en heer. Zij hebben ons bijgestaan in het uitstippelen van onze vakantie. Prachtig uitgebreid ontbijt met zelfgemaakte broodjes en 's avonds lekkere Belgische keuken met als begeleiding een uitgebreide bierkeuze en een zorgvuldig uitgekiende wijnkaart. Kortom een aanrader.
Dag Els en Jorchen . Dankjewel voor de gastvrijheid . Het was zeer aangenaam in jullie B &B. Alles was in orde en jullie waren superlief tegen ons . Het eten en de kamers waren top ! Prachtige locatie aan een mooi bos . Wij vinden het heel jammer dat de reviews van de vorige eigenaars er nog steeds opstaan . Maar jullie zetten zich honderd procent in om je gasten te verwennen .En jullie zijn zo vriendelijk. Ik raad iedereen aan om zeker te boeken ! Nogmaals dank Els en Jorchen ! Wij wensen jullie het allerbeste toe ! Jullie zijn goed bezig ! En tot gauw !Groetjes kristien
Met de nieuwe eigenaren heeft deze b&b een enorme sprong vooruit gemaakt. We zijn ongelooflijk gastvrij ontvangen, de bedden sliepen heerlijk en de kamer was vorstelijk tegen een eerlijke prijs. Het ontbijt was fenomenaal. Zulk een niveau kom je zelden tegen. Nou ja... Veel superlatieven, maar dat past ook bij deze plek. Zoek je een locatie op hoog niveau, dan adviseer ik je hierheen te gaan.
Het was in één woord geweldig. Mooie kamer, heerlijk diner, uitzonderlijk ontbijt. En de eigenaresse erg gastvrij. We komen terug! Kleine toevoeging is dat wij gelogeerd hebben bij een nieuwe uitbater tov de vorige reviews.
We hebben een heerlijk verblijf gehad, heel gastvrij ontvangen en zijn echt in de watten gelegd door Els en Jurgen. We kijken met veel plezier terug op ons verblijf!! Aanrader!!Kamers: 5/5
Hele vriendelijke eigenaren. Top service. Goede schone kamers. Ontbijt was perfect. Je bent direct in een prachtig bos om heerlijk te wandelen. Diner ook mogelijk. Zeker een aanrader! Wij komen er zeker nog een keer! Kamers: Zeer schone kamer. Beloopbaarheid van de buurt: Je bent direct in het bos. Eten en drinken: Super!
Super bediening. Leuke eigenaars en niet onbelangrijk nieuwe eigenaars! Geboren gastvrouw en gastheer om iedereen te verwennen. Luxe ontbijt. Frisse en ruime kamer met aparte badkamer. Alles aanwezig binnen om te ontspannen en buiten een rustgevend bos.
Zeer goede en warme ontvangst in een rustige mooie omgeving. Lekker vers ontbijt. Gelegenheid om 's avonds te eten met lokale producten. Een aanrader! Eten en drinken: Lekker ontbijt aan tafel.
Super locatie, super ontbijt, mooie , zeer ruime kamer. Prachtig bos om te wandelen. Prachtig om te fietsen. Zeer vriendelijke ontvangst,fietsen veilig op slot. Verwennerij met lekkere bieren en eten !Kamers: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid