facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijsolex

Rijsolex

Info

Rijsolex is een ervaren Solexverhuurbedrijf tussen Haarlem en Amsterdam - gelegen aan het prachtige natuurgebied Spaarnwoude.

Geschiedenis

Rijsolex is een ervaren Solexverhuurbedrijf tussen Haarlem en Amsterdam.

Onze deskundige instructeurs geven u een terdege uitleg over het Solex rijden alvorens u wordt meegevoerd door het adembenemende landschap van het natuurgebied Spaarnwoude.

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk; zo is het Solex rijden te combineren met bijvoorbeeld een volledig verzorgde lunch of steengrillmaaltijd.

Het rijden op een Solex is een gezellige, ontspannen en uitdagende activiteit en daarmee uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, familiebijeenkomsten en vrijgezellenfeesten!

Adres: Rotteweg, Haarlemmerliede
Telefoonnummer: 0623797401
Stad: Haarlemmerliede
Route: Rotteweg


Recensies
Vandaag een bedrijfsuitje gehad met als één van de onderdelen het rijden op een Solex. We waren met een man of veertig en tot mijn verbazing stonden er ook echt genoeg Solexen klaar voor iedereen. Na een geweldige uitleg over hoe je zo'n Solex bestuurd gingen we op pad, begeleid door een geweldig team. Compleet met volgwagen. Ruim een uur reden we door recreatiegebied Spaarnwoude. Na afloop was echt iedereen razend enthousiast. Het was gewoon héél erg leuk. Een echte aanrader, de maximale vijf sterren dík waard.
Erg leuk om te doen en een mooie omgeving om te verkennen
Goede locatie om te rijden.. met Paul
Leuk bedrijf aardige mensen. Goed service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid