facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Vos - Nederveen

Rijschool Vos - Nederveen

Info

Kies een Nederveen rijschool. 98% van onze leerlingen beveelt ons aan!
Klik op nu boeken, geef je op voor een gratis proefles en haal je ook je rijbewijs!



"Volg de Vos!"
Adres:
Telefoonnummer: +31628867775
Stad: Papendrecht


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 07:00 - 20:00
Woensdag: 07:00 - 20:00
Donderdag: 07:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rijschool Alblasserdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Ruisch Rijschool Ruisch 2 km Ik rij en jij?
Ronald Verkeersopleidingen Ronald Verkeersopleidingen 4 km Les gehad met een brommobiel. Was top geregeld.
Recensies
Altijd fijne lessen gehad bij Rijschool Vos! Ik voelde mij vanaf het begin welkom en merkte dat er goed op mijn niveau begeleidt werd. Soms even een stapje terug was voor Leander Vos geen probleem. Door veel geduld en gezelligheid mee te brengen, maakte hij van iedere les een leerzaam feestje. Voor de communicatie en planning kan ik hem ook alleen maar complimenten geven: altijd aanwezig; fysiek en mentaal. Dankje Vos voor alle handige tips en trucs waar ik heel mijn rij carrière profijt van zal hebben!
Goeie rij-instructeur, Streng als het moet maar voor de rest altijd gezellig! Als je iets niet snapt legt hij het heel goed uit. Ik heb Heel veel bij hem geleerd maar ook heel veel gelachen!! en ook in 1 keer geslaagd. Hij is heel flexibel en heb daardoor snel mijn rijbewijs kunnen halen. Overal heel goed en heel gezellig!!
Hele fijne en leerzame rijlessen gehad bij Vos! Hij is duidelijk en geeft goede tips waar je ook écht wat aan hebt. Ik heb altijd met veel plezier mijn rijlessen gevolgd!
Ligt aan welke rijinstructeur Mijn eerste rijinstructeur was eentje die wist dat die ging stoppen met les geven. Gaf mij het gevoel dat ik kon rijen, dit kon ik op dat moment totaal niet. Nog geen bijzondere verrichtingen geleerd of scannen enz. Op de gegeven moment nieuwe rijinstructeur: Leander Vos. Enorme goeie, geef je de ruimte om je te ontwikkelen en legt het goed uit. Is eerlijk en laat je pas afrijden als je het pas ECHT kan en er ook echt aan toe ben.
EEN INSTRUCTEUR DIE REKENING HOUDT MET WIE JE BENT! In de lesauto is het niet alleen autorijden; het is ook jezelf leren kennen. Leander gaat daar goed mee om en weet ook goed wat voor een persoon bij hem in de lesauto zit. Hij past zijn manier van instrueren daarop aan en zorgt ervoor dat je met zelfvertrouwen achter het stuur zit. Met uiteindelijk het resultaat dat je veilig aan het verkeer deelneemt met een roze pasje. Uiteraard is er in de les ook tijd voor een lolletje! Bedankt voor de leuke, gezellige lessen!
Top instructeur mega gezellig ,geeft goed aan waar je aan moet werken en wat je aandachtspunten zijn tijdens het rijden. Laat je pas op examen gaan als je er echt klaar voor bent.
Zeer goede rijschool met een uitstekende instructeur heb hier met plezier gelest en heb in 1x mijn rijbewijs gehaald. Ik raad iedereen die zijn rijbewijs moet halen om ook te lessen bij Rijschool Vos!
Onwijs veel geduld, en zeer bekwaam in het onderwijs. Houd je scherp, zo dat je zo snel mogelijk de juiste informatie en handelingen leert. Top rij instructeur
Fantastische rijschool met een gezellige instructeur. De lessen zijn actief en worden gebruikt om ook echt wat te leren, hoewel er ruimte is voor de nodige lol.
Het heeft een aantal jaar geduurd, maar in 1 keer geslaagd! Het geduld en blijvende inzet, ook bij geen progressie is te prijzen. Altijd gezellig en alles op je eigen persoonlijke tempo, fijne sfeer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid