facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Veldkamp

"Ben jij opzoek naar een rijschool voor je Auto of mototrijlessen? Neem een kijkje op onze site voor meer informatie of meld je snel aan voor een gratis* proefrijles. Wij zijn een rijschool met klasse en bij ons zal je na elke rijles tevreden uitstappen/ afstappen. Iedereen is anders en daarom zijn wij erop getraind om elke leerling te lessen op de manier wat voor hem/ haar van toepassing is."
Adres: Waddenzee 94 , Nootdorp 2631, NL
Telefoonnummer: 015 887 8807
Stad: Nootdorp
Route: Waddenzee 94
Postcode: 2631



op zoek naar gerelateerd: Rijschool Veldkamp Reviews, Rijschool veldkamp cbr, Verkeersschool, Rijles Den Haag, Rijlessen pakket Den Haag, Losse rijlessen Den Haag, Auto rijles, Rijschool Den Haag in termijnen betalen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Elise Rijschool Elise 574 meter
Recensies
Voor de 2e keer heb ik motorrijles genomen bij rijschoold Veldkamp, wederom weer in 1x geslaagd voor mijn getrapte A2 examen door de goede les van zowel Mo als Lennaert. Ik kan iedereen aanraden om hier te gaan lessen!
Ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van de professionaliteit en expertise van rijschool Veldkamp. Mijn ervaring met hen was vanaf het begin geweldig. De instructeurs zijn zeer ervaren en deskundig op het gebied van motorrijden, en ze zijn allemaal zeer geduldig en vriendelijk. Ze hebben me veel vertrouwen gegeven tijdens mijn rijlessen en hebben me geholpen om mijn vaardigheden en kennis van de weg te verbeteren. De lesmethode van rijschool Veldkamp is zeer effectief. Ik heb tijdens de lessen geleerd om verantwoord en veilig te rijden, en ik heb veel praktische tips en trucs geleerd die me hebben geholpen om beter te presteren tijdens mijn rijexamen. Bovendien waren de instructeurs altijd zeer flexibel en bereid om lessen in te plannen op momenten die voor mij het beste uitkwamen. Ten slotte, de communicatie met rijschool Veldkamp was altijd zeer transparant en duidelijk. Ik wist altijd wat ik kon verwachten van de rijlessen en het examen, en ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van mijn vorderingen via een app. Dit heeft me geholpen om me goed voor te bereiden op het examen en het gaf me veel vertrouwen. Kortom, ik kan rijschool Veldkamp van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele, deskundige en betrouwbare rijschool. Dank je wel, de beste instructeur van Zuid-Holland LENNAERT, voor de geweldige ervaring en voor het helpen om mijn droom om motor te rijden waar te maken!
In één keer geslaagd voor het AVB en het AVD examen dit heb ik te danken aan de goede begeleiding van de heren die lesgeven bij Rijschool Veldkamp. Naast dat je door de goede begeleiding veel opsteekt is het ook benoemenswaardig dat de lessen ronduit gezellig zijn ! Voor mij werkt dit extra motiverend om naar de lessen toe te komen en beter mijn best te doen tijdens het lessen. Het voelt daarom ook als een gemis dat ik geen lessen meer zal hebben van de heren. Wat ik echter zeer kan waarderen is dat bij Rijschool Veldkamp veiligheid en zelfverzekerheid op de weg zeer hoog in het vaandel staat.
Hele fijne rijschool! Mina was oprecht de beste rij instructeur, ze legde alles goed uit en was heel oplettend tijdens de lessen. Ook de tips voor het praktijk examen hebben erg geholpen. In een keer geslaagd!
Ik heb mijn rijbewijs in een rap tempo behaald bij rijschool Veldkamp. Ik heb les gekregen van Lennaert. Heel erg relaxt en ongedwongen. Lennaert geeft heel serieus les maar het is toch altijd een feestje om te rijden met hem als instructeur. Ik heb het idee dat ik echt goed heb leren motorrijden. Kan iedereen aanraden hier te lessen!
Mo en Lennaert zijn super goede instructeurs. Leggen alles goed en duidelijk uit. Begrijp je iets niet of heb je vragen, is het geen enkel probleem en helpen hun je daarbij tot dat je het begrijpt en niet meer vergeet. Ook al heb je 100x dezelfde vraag gesteld, blijven hun rustig en duidelijk alles uitleggen. Wat ook super fijn en natuurlijk leuk is, is dat ze op de motor achter je rijden. Dit is ook een van de redenen waarvoor ik voor deze rijschool heb gekozen. Bij een andere rijschool zie je vaak dat de instructeur in de auto zit. In mijn tijd bij Veldkamp is dit nog geen enkele keer gebeurd. Ook al was het -7 of regende het. Mo en Lennaert rijden net als jou op de motor achter je aan. Ik heb bij Veldkamp mijn A rijbewijs behaald, zowel mijn avb als avd in 1x ! Verder is het altijd gezellig en af en toe een geintje uithalen bij de ander maakt de sfeer een heel stuk beter. Ik kan geen andere rijschool bedenken die zo een goede manier van lessen heeft. en zou ook geen andere rijschool aanbevelen als Veldkamp. Mo en Lennaert bedankt voor de goede en leuke lessen!
Met veel plezier in één keer mijn A2 motorrijbewijs gehaald bij Rijschool Veldkamp. Ongelofelijk veel dank aan Mo en Lennaert voor de leuke en informatieve lessen. Ze nemen goed de tijd voor je en leggen alles geduldig uit. Ook fijn dat de lessen wat langer zijn zodat je echt de tijd hebt om te rijden. Binnenkort weer terug voor A!
Hele fijne rijschool en hele goede rij instructeur Mimoune hij maakte en goed plan voor de lessen voor het examen. Altijd een heel goed gevoel erbij gehad en heel relaxed om mee in de auto te zitten! Erg blij met de keuze voor Mimoune.
Ik vondt het leuk en leerzaam met mina ze legte uit hoe alles werkte op een normaale manier en werdt nooit boos als je iets verkeerds deed. We hadden vaak ook leuke gesprekken in de auto.
Mo en len, thanks voor alle motor rijlessen. Ik kon alleen op zaterdag lessen dus het duurde langer dan verwacht. Toch hebben zij mij in een korte tijd klaar gestoomd voor t examen. Ik zou het aanraden aan iedereen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid