facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool van Paridon

Rijschool van Paridon

Info

De site voor de vrienden van Rijschool van Paridon. Voor meer info ivm rijlessen kijk op: www.rijschoolvanparidon.nl.



"Welkom bij de beste rijschool van Voorschoten voor de auto en de motor. Als je op zoek bent naar een deskundige rijinstructeur in Voorschoten en omgeving, dan zit je bij Rijschool van Paridon goed. Ons doel is om leerlingen op te leiden tot zelfverzekerde weggebruikers die veilig de weg op kunnen."
Adres: Hyacinthstraat 26, 2252 VC Voorschoten
Telefoonnummer: 0621699727
Stad: Voorschoten
Route: Hyacinthstraat 26
Postcode: 2252 VC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Van der Valk Autorijschool Van der Valk 29 meter Autorijschool Voorschoten, aantrekkelijke pakketten, online theorie leren via iTheori...
Rijschool Nivdek Rijschool Nivdek 849 meter Bij Rijschool Nivdek kies jij gegarandeerd voor rijlessen op niveau!
Rijschool Jasper Mijjer Rijschool Jasper Mijjer 1 km Vriendelijke instructeur, gezellige lessen. Goede en duidelijke uitleg!
Auto- en Motorrijschool Ton Verhoeven Auto- en Motorrijschool Ton Verhoeven 2 km Verkeersschool Ton Verhoeven Auto - motor -bromfiets - aanhangwagen rijlessen. Theori...
Recensies
De 1.5 uur durende en goed gestructureerde lessen hielpen mij om snel alle rijvaardigheden onder de knie te krijgen. Ook de opbouw van het traject was erg fijn en de lessen werden stapje voor stapje moeilijker waardoor ik meer vertrouwen achter het stuur kreeg. Door deze goede lessen heb ik in één keer mijn rijbewijs weten te behalen.
Ik heb met heel veel plezier leren auto rijden van Wouter. Hij is flexibel, altijd goed gemutst en leert je rustig alles dat je moet weten om daarna met zelfvertrouwen achter het stuur te stappen! Het is echt dankzij Wouter dat ik in één keer mijn praktijkexamen kon halen. Een aanrader!
De lessen hebben een fijne structuur en de PowerPoint slides helpen je om alles te begrijpen en direct toe te passen. De instructeur zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt in de auto. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden!
Ik vond de lessen super fijn. Vooral zijn behulpzame feedback en geduldige uitleg hebben mij erg geholpen in meer vertrouwen krijgen achter het stuur. Waardoor ik in één keer geslaagd ben. Zeker aan te raden dus!
De rijinstructeur, Wouter, heeft me goed geholpen met het veilig leren rijden. Hij was altijd duidelijk in het kritiek leveren op mijn sterkere en zwakkere punten waardoor ik snel doorhad waar ik meer focus op moest leggen. Binnen een paar maanden heb ik door zijn lessen al mijn rijexamen kunnen halen! Los van dat hij een fijne instructeur was, creëerde hij een comfortabele sfeer in de auto waardoor elke rijles ook een prettige ervaring was. Zeker een aanrader. Bedankt Wouter!
Wouter heeft enorm veel geduld en mij daarmee uiteindelijk het vertrouwen gegeven zodat ik durfde af te rijden. Het heeft iets langer geduurd ik ben geen 20 meer; maar iedere maandagochtend werd ik vol enthousiasme opgehaald voor een nieuwe rijles met een gezonde dosis eerlijke feedback, wat er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat ik mijn rijexamen in één keer heb gehaald.
Vandaag na mijn rijexamen gehaald na lessen van Autorijschool Van Paridon! Wouter is een heel fijne en rustige rij-instructeur die een duidelijk plan heeft waardoor je precies weet waar je bent en waar je naartoe moet. Hierdoor zijn rijlessen bij hem een aangename ervaring en weet je ook hoe je ervoor staat. Je rijbewijs halen gaat daarmee heel soepel.
Ik heb een enorm fijne en leuke tijd gehad in de auto met Wouter. Hij legt alles uit, helpt je en begeleidt je zo perfect naar het examen toe! De structuur van de lessen voelt ook goed en logisch aan, waar je op een snelle en veilige manier alles leert over de auto en het rijden. Wouter is een hele fijne man, die duidelijk uitlegt wat er goed/fout ging en die het ook nog eens heel comfortabel en relaxed weet te maken in de auto. Alleen maar positieve ervaringen met Wouter van Paridon!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid