facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool van Essen

Rijschool van Essen

Info

Rijbewijs B kijk op:
www.rijschoolvanessen.nl

Adres: Kraaiheide 12, 9421 ND Bovensmilde
Telefoonnummer: 0592413414
Stad: Bovensmilde
Route: Kraaiheide 12
Postcode: 9421 ND


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00

Recensies
Alle lof voor Arne! Zeer betrouwbare rijinstructeur die je goed wijst op de goede punten en waar nodig ook de slechte punten. Een instructeur die je echt het gevoel geeft dat je kunt rijden. Houdt van een grap en kletst je de oren van je hoofd wat ook prettig is. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan zeer hoog in het vaandel. Ik heb mij geen seconde verveelt bij Arne achter het stuur. Ik mag het nu zelf gaan doen, maar zal de prettige ritten zeker missen!
Net een paar lessen achter de rug en kan de rijschool zeker aanbevelen. Arne is een gezellige instructeur met duidelijke uitleg en hij heeft een fijne manier van lesgeven. Ook kan je zelf de rijlessen inplannen waardoor je zelf de controle hebt. Een aanrader dus!
Ik heb fijne lessen gehad waarbij soms ruimte was voor wat slechte grappen. De planning is flexibelwaardoor wat goed uitkwam voor mijn afrijden. Een tussentijdse toets wordt aangeraden door de rijschool en dat is terecht want dat verminderd de spanning voor het afrijden echt. Kortom een fijne rijschool!
Super rijschool, heb hier al een tijd geleden mijn rijbewijs gehaald en heb enorm veel geleerd van Arne. Ik zou het iedereen aanraden om hier te lessen!!
Hele goede rijschool. Heb met alle plezier hier mijn rijbewijs gehaald. 5 sterren verdien je! Groetjes Robin
Fijne rijschool. Prettige instructeur, duidelijke uitleg. Ik heb mijn opfris rijlessen als zeer prettig ervaren.
Super rijschool! Genoten van alle lessen en een top instructeur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid