facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Urk

Info

Rijschool Urk voor een gedegen en betaalbare rijopleiding



"Wij geven een goede rijopleiding waarbij wij de leerling opleiden tot een veilige vlotte maar vooral een zelfstandige bestuurder die de juiste keuzes kan maken in het verkeer.Iedere leerling krijgt les op de lestijd die bij zijn of haar niveau hoort.Bijvoorbeeld voor een leerling die bijna examen moet doen heeft het weing zin rond 10:00 uur s'morgens of na 18:00 uur s'avonds te rijden.Deze leerlingen rijden alleen op drukke tijden en dagen.Zo leren ze omgaan met andere verkeersdeelnemers.Kwaliteit is bij ons belangrijker dan een verdienmodel.Daarom zeggen wij vaak tegen leerlingen dat het beter is eerst je theorie te halen en dan te gaan lessen, niet verplicht maar wel wijsDus je mag ook lessen zonder theorie."
Adres: Enkhuizerzand 6, 8321 ZL Urk
Telefoonnummer: 0648401223
Stad: Urk
Route: Enkhuizerzand 6
Postcode: 8321 ZL


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 21:00
Dinsdag: 07:30 - 21:00
Woensdag: 07:30 - 21:00
Donderdag: 07:30 - 21:00
Vrijdag: 07:30 - 21:00
Zaterdag: 07:30 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Rijschool Goosen, Rijschool Romkes, Rijschool Post Urk, Autorijschool Post, Scooter rijbewijs Urk, Rijschool IJmuiden, Rijschool Beverwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mulder Training Mulder Training 1 km Helaas geen vegetarische opties bij de saucijzenbroodjes om 10:00.
Recensies
Hele fijne rijschool, rij-instructeur heeft veel ervaring, ook met zenuwachtige leerlingen. Hij kijkt wat het best past bij de leerling. Al met al een topper ! Zeker aan te raden. Heel erg bedankt voor alles Sjoerd, voor het geduld en de leuke lessen
top rijschool heb snel mijn rijbewijs behaald door de goede en leerzame lessen, en het twee keer lessen in de week. ontzettend tevreden en waren altijd gezellige lessen.
De instructeur zet zich erg in voor zijn leerlingen, hij probeert altijd 2 keer in de week een les te doen, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Hij past zich aan de leerling aan door de inhoud van de les te richten op wat de leerling nog moet oefenen, dus zo veel mogelijk herhaling. De uitleg is duidelijk en daarnaast zijn de lessen ook erg gezellig! Om zelf ook je voortgang bij te houden gebruikt deze rijschool een hele handige en overzichtelijke app waardoor je op de hoogte blijft van hoeveel uren je hebt gehad, wanneer je rijles hebt maar ook waar je op dat moment mee bezig bent met rijles. Zeker aan te raden!
Naast duidelijke kennis van zijn vak en de manier van lesgeven is Sjoerd een geweldige instructeur. Je zit natuurlijk een lange tijd met elkaar opgescheept in de auto dus het is erg prettig als je instructeur gezellig is en humor heeft. Gelukkig heeft Sjoerd die perfecte combinatie van gezelligheid en serieus aan de slag gaan. hij stemt zijn programma af op jou. Bij mijn rijexamen voelde ik me zeker in de auto en wist ik wat mijn valkuilen waren en daardoor in 1x geslaagd! Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen.
Wat een fantastische rijschool!! Ik ben geëmigreerd uit Zuid-Afrika, naar Urk. Vanwege mijn emigratie moet ik m'n rijbewijs opnieuw halen, al ben ik in bezit van een geldig Zuid-Afrikaanse rijbewijs. Ik nam contact op met alle rijscholen op Urk, en alleen Sjoerd had gelijk gereageerd met een fantastisch oplossing om zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Na een paar lessen kon ik kon afrijden - en vanwege de fantische begeleiding en instructies, ben ik geslaagd de eerste keer. Heel fijn om ook in dit 'makkelijker' te emigreren. Iedereen zei tegen mij dat ik heel erg lang zal moeten wachten om mijn practische examen te doen. Niet bij Rijschool Urk hoor, na 3-4 weken les had hij het voor elkaar voor mij!! Ook ben je 100 procent te vertrouwen Sjoerd, en heb je alleen maar een goede eindresultaat als focus. Sjoerd, je bent een topper. Nu Jan nog in 2020. Jij bent de beste rijschool in Nederland!!
Bij deze rijschool heb ik binnen 3 maanden mijn rijbewijs gehaald, dat is super snel! Zeer goede rij-instructeur en uitleg, en examengerichte les. En als je veel van humor houdt en snel je rijbewijs wilt halen is dit de perfecte rijschool! Zeker een aanrader, al zeg ik het zelf! Ik ben er blij mee dat ik deze rijschool heb gekozen.
Ik vond de lessen met sjoerd altijd super gezellig maar ook erg leerzaam hij was altijd mooi op tijd. De sfeer in de auto was super, ik heb tijdens de lessen snel en goed geleerd en er was altijd ruimte voor grapjes maar als het nodig was zei sjoerd het ook als het even wat minder ging maar bleef atlijd positief De auto was ook erg fijn, rijd lekker en nooit problemen mee gehad. Als ik weer zou moeten kiezen zou ik sowieso weer voor rijschool urk kiezen, ik ben super snel geslaagd en vond het fijn dat er van te voren altijd goed werd overlegd over de lessen enz. Kortom, het waren 2 super leuke maanden en ik ben blij dat ik ben geslaagd
Erge fijne rijschool, zeer aan te raden. Je lest 2x per week en dat vind ik erg fijn, alles blijft je dan goed bij. ook als hij iets later komt appt hij het ruim optijd Ook de uitleg komt erg duidelijk over en je word elke les rustig begeleid over een onderdeel. Ook doet hij een tussentijdse toets, dat vind ik erg handig want je kunt dan eigelijk oefenen voor je examen, en je weet een beetje wat je te wachten staat bij het examen en dat stelde mij gerust. Ik vond de lessen altijd supergezellig met sjoerd en stapte met veel plezier bij hem in.
Een leuke rijschool met handige en leerzame lessen waar de tijden goed geregeld waren en hij altijd goed op tijd kwam, de sfeer was gezellig op de juiste momenten, maar had wel de kans om me goed te kunnen concentreren. De auto is niet te groot en wel goed mee om te gaan, geen minpunten en in 1x geslaagd zou als dat kon volgende x weer voor Rijschool Urk kiezen.
De lessen van Rijschool Urk waren altijd heel leuk. Elke les leerde je weer wat nieuws en ging t steeds beter. Afspraken kwam hij altijd na, en als het iets later werd, meldde hij dat nog even. Ik heb zeker een gezellige tijd gehad met Sjoerd in de auto! Ik zou rijschool Urk ook aan iedereen aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid