facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Tom Assen

Rijschool Tom Assen
Rijschool Tom is een rijschool waar je makkelijk, snel en goedkoop je rijopleiding (B-Personenauto) kunt volgen.

De rijschool in Assen waar je al vanaf € 40,- een heel uur praktijkles krijgt.

Rijlessen zijn leuk, spannend en voor sommige mensen misschien zelfs een beetje eng.
De één heeft aan twintig lessen genoeg, de ander doet er iets langer over. Toch is ieders doel hetzelfde: zo snel mogelijk dat rijbewijs halen. Bij Rijschool Tom doen we er alles aan om dit doel te verwezenlijken. We bieden de beste kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs.

In een ontspannen sfeer gaan we samen aan de slag om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen.

Maak nu kennis met ons door je in te schrijven voor een GRATIS proefles.

De voordelen van Rijschool Tom

ALTIJD:

– Dezelfde rijinstructeur
– Een lespakket op basis van je niveau en wensen
– 60+ minuten per les
– Rookvrije en nette lesauto
– Een leuke en gezellige sfeer!
– Aantrekkelijke tarieven
-Gestructureerde rijlessen in stappen
-Rijles vanaf 16,5 jaar

Meer informatie of aanmelden?

Denk je dat je toch meer informatie nodig hebt, of wil je gelijk beginnen? Neem dan contact met ons op!
Je kunt ons bellen, smsen maar ook Whatsappen op: 06 34 12 86 70
Een e-mailtje sturen mag natuurlijk ook: [email protected]

"DE SNELSTE WEG NAAR EEN RIJBEWIJS!Rijles in Assen en omstreken!- Les pakketten- Aantrekkelijke tarieven- iTheorie dealer officieel verkooppunt- Vaste instructeur- Lessen in een nieuwe luxe AUDI A3 Limousine S-Line- Hoog slagingspercentageMeer informatie?Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-34128670Maar je ons natuurlijk ook via WhatsApp, SMS en e-mail bereiken.Mail: [email protected]/whatsapp: 0634128670"
Adres: Heideveld 16, 9407GG, Assen
Telefoonnummer: 0634128670
ln.motloohcsjir@ofni
Stad: Assen
Route: Heideveld 16
Postcode: 9407GG


Openingstijden

Maandag: 07:00-21:30
Dinsdag: 07:00-21:30
Woensdag: 07:00-21:30
Donderdag: 07:00-21:30
Vrijdag: 07:00-21:30
Zaterdag: 08:00-17:00

Recensies
Vandaag geslaagd! Tom geeft ontzettend goed les in een goede sfeer, hij legt alles goed uit en word niet boos als het niet lukt. Ik heb 32 lessen gehad en ik heb alles ik 1x gehaald! Ik kan iedereen aanraden om bij hem les te nemen! Dankjewel tom.
Ik heb op de CBR site gezocht naar rijscholen op de criteria aantal examens en slagingspercentage, zodoende kwam ik op de rijschool van Tom uit. Eerst een paar lessen gehad en daarna de tussentijdse toets en het praktijk examen ingepland. Dat was erg fijn, want daardoor kon je naar die toetsen toe werken. Allebei ook in een keer gehaald door de goede voorbereiding voor het examen dan weer iets meer lessen. Ik had een erg fijne en gezellige sfeer in de auto en kon makkelijk met Tom praten en lachen, maar konden ook ff serieus zijn en goed focussen wanneer het nodig was. Dus goed gestructureerd geregeld en een enorme leuke en prettige tijd gehad.
Kort gezegd: gewoon een super rijschool! Als je in een gezellige, maar ook serieuze sfeer je rijbewijs wil halen moet je bij Tom zijn. Tom is geduldig en persoonlijk, hij legt alles rustig en helder uit. En past zijn lessen aan op de persoon, hij weet wat iemand nodig heeft om veilig en zelfverzekerd in de auto te zitten! Tom zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt op de weg en in de auto. En er is altijd ruimte voor een grapje tussendoor. Ook gaat de planning van de rijlessen, en alles qua examens, tussentijdse toets soepel en in goed overleg. En ten slotte rij je in een super mooie Audi ! Mega bedankt Tom voor de fijne lessen en begeleiding naar het rijbewijs!
Tom is een topper! Altijd enorm veel plezier gehad en veel gelachen. Tom is een kalme, rustige maar ook betrokken instructeur die naar zijn leerlingen luistert en duidelijk hart en passie heeft voor wat hij doet. Dankjewel voor de leuke lessen Tom!
Top ervaring gehad met Tom. Gezellige rijinstructeur waar mee he kunt lachen. Daarnaast legt hij ook alles duidelijk en rustig uit.
Echt een top rijschool! Tom is een hele rustige en toffe gast waardoor ik altijd met veel plezier mijn rijlessen inging. Klasse!
Met veel plezier rijles gehad! Ik raad Tom echt aan iedereen aan. Hij legt rustig alles uit en als je vragen hebt kun je ze altijd stellen!
Super leuke en gezellige rijlessen. Op een fijne manier stapsgewijs mijn rijbewijs gehaald! Alles wordt duidelijk uitgelegd met de nodige feedback. Tom is erg geduldig en je hoeft nooit bang te zijn om fouten te maken. Voor iedereen een dikke aanrader. Dankjewel Tom voor de leuke lessen!
Wat een fijne, leuke, aardige en relaxte rijinstructeur! Tom neemt de tijd voor je, ook om alles uit te leggen. Flexibel qua lessen en goed bereikbaar. Tijdens het rijden krijg je precies de feedback die je nodig hebt en dat op een erg vriendelijke manier. Ik ben in één keer geslaagd. Bedankt!
Geweldige rijschool! Tom is heel vriendelijk en gezellig om mee in de auto te zitten, hij weet daarnaast ook heel goed wanneer hij moet ingrijpen of strenger moet zijn. Ik heb mijn rijbewijs door hem gehaald, en dat moet iedereen wel willen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid