facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Thomas

Info

Dé autorijschool voor autorijles in regio Amersfoort

Ook voor personen met faal-, rijangst, adhd, autisme of voor diegene die een opfriscursus willen.

Geschiedenis

Rijschool Thomas >>autorijles >> Rijbewijs.

Rijles?

Het halen van je rijbewijs is een belangrijk moment in je leven. Eindelijk ben je niet meer afhankelijk van de trein, de bus, of van je ouders die je moeten brengen om ergens te kunnen komen. Daarnaast is het ook heel spannend maar ook leuk om voor het eerst een auto te besturen.


Aan wie geven wij autorijles?

Ben je minimaal 16,5 jaar en wil je leren autorijden, dan mag je contact met ons opnemen om een GRATIS rijles (proefles) aan te vragen.

Rijles als je Faalangst, Rijangst, ADHD of Autisme hebt, is bij ons geen probleem. Wij zijn hiervoor namelijk gediplomeerd en hebben al ruime ervaring met allerlei angst- en concentratiestoornissen.
Heb je al een rijbewijs, maar wil je een Opfriscursus, dan kan je ook bij Rijschool Thomas terecht.
Leerlingen die, om welke reden dan ook, niet meer verder willen of kunnen bij een andere rijschool, zijn bij ons natuurlijk ook van harte welkom.


Ons doel?

Het doel van onze autorijschool is om je op een ontspannen manier verkeersveilig te leren autorijden !

Tijdens onze rijlessen komt het onderdeel vooraf opmerken, herkennen én voorspellen van mogelijk gevaarlijke situaties ook aan bod. Hierdoor leer je om op tijd te handelen en daardoor gevaar af te wenden.

Dus ben je op zoek naar autorijles in Amersfoort of omgeving? Heb je veel tijd of juist weinig? Kan je moeilijk of makkelijk leren of concentreren: het is bij Rijschool Thomas allemaal geen probleem.

Als je bij ons komt rijlessen, dan beloven wij je plezierige maar ook actieve rijlessen volledig afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling.


Theorie-examen?

Om voor je theorie-examen te kunnen leren, hebben wij een fantastisch pakket, namelijk “iTheorie” (Ook geschikt voor mensen met dyslexie).



"Rijschool Thomas - Regio Amersfoort helpt zijn leerlingen vlot, veilig en met plezier op naar hun vrijheid het gewilde roze pasje."
Adres: Botter 73, 3751 ZC Bunschoten
Telefoonnummer: 310610825125
Stad: Bunschoten
Route: Botter 73
Postcode: 3751 ZC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Evre Autorijschool Evre 223 meter Een rijschool waar op ambitieuze wijze wordt omgegaan met de doelstellingen van de le...
Rijschool Vermeer Rijschool Vermeer 352 meter
Recensies
Michael is een hele prettige instructeur. Hij geeft je op een vriendelijke manier heel veel rijzelfvertrouwen. Hij neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen en om vervolgens te oefenen. Echt een aanrader!
De rijlessen bij Michael waren heel fijn. Hij neemt rustig de tijd met je tot je het echt onder de knie hebt, maar zorgt wel elke keer voor dat je nieuwe dingen leert. Hartstikke chille sfeer met hem in de auto, ik voelde me stuk minder gestresst omdat hij zo rustig uitlegt en je gewoon echt de tijd geeft. Daarnaast ook altijd goeie muziek op ; Zeker een aanrader, heb hele leuke en nuttige rijlessen gehad!
Via mijn broertje ben ik bij Michael terecht gekomen. Een rij-instructeur die altijd rustig blijft en niet boos wordt of gaat schreeuwen als je iets verkeerd doet. Iets wat ik nodig heb, anders klap ik dicht. Vol trots mag ik zeggen dat ik geslaagd ben! Zonder Michael was dit nooit gelukt! Bedankt voor alles! :
Zorgde ervoor dat ik met gemak en zelfvertrouwen kon rijden nadat ik een wat slechtere ervaring had met de rijinstructeur hiervoor. Zeker aan te raden!
Na een slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik overgestapt naar Rijschool Thomas. Michael heeft me geholpen over mijn angsten van de snelweg heen te komen. Hij geeft goede uitleg en wordt niet boos als het fout gaat, maar probeert er juist achter te komen waarom je iets doet, zodat je samen de oplossing kan vinden. Ik heb met veel plezier gelest en ben heel blij dat ik nu lekker kilometers kan maken : Bedankt!
Deze rijschool en rijinstructeur zijn een aanrader, Michael weet precies hoe die jou moet helpen en zorgt ook dat je je veilig voelt. Hij rijd twee uur met rijlessen en je leert daar het meest in. Al met al, het is een super goede rijschool en rijinstructeur!!
Super blij met de manier waar op ik rijles heb gekregen. Het rijden ging natuurlijk niet altijd goed, maar des ondanks heb ik wel goed leren rijden. En zo mijn rijbewijs in 1 keer behaald! Ik wil jullie heel erg bedanken voor de fijne lessen !
Echt een top rijschool. Michael geeft je tijdens het rijden een gevoel van rust mee. Ik ben heel blij dat ik bij hem kon lessen. De sfeer was altijd goed en Michael voelt goed aan wat jij als leerling nodig hebt. Super bedankt voor de fijne lessen waardoor ik in 1x mijn rijbewijs kon halen!
Fijne rijlessen gehad bij Michael, je kon ze online makkelijk zelf inplannen. Het is ondanks de stop tijdens corona toch allemaal lekker vlot gegaan. De lessen waren plezierig, steeds een stukje moeilijker maar wel in het juiste tempo. Ben blij dat ik voor rijschool Thomas heb gekozen! Bedankt!!!
Hele fijne rijschool! Na een slechte ervaring bij een vorige rijschool en een verhuizing ben ik bij Michael terecht gekomen. Hij heeft mij zelfverzekerd en veilig leren rijden! Had dit vroeger nooit verwacht, maar ik vind autorijden nu zelfs leuk : Hele geduldige instructeur die dingen duidelijk uitlegt. Ik heb de lessen als enorm fijn ervaren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid