facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Theo Dijk

Rijschool Theo Dijk

Info

Ik geef auto- en motorrijlessen in omgeving Wierden, Almelo, Vriezenveen, Rijssen en Nijverdal.

Geschiedenis

Ik geef auto- en motorrijlessen in omgeving Wierden, Almelo, Vriezenveen, Rijssen en Nijverdal.









"Wij zijn gespecialiseerd in het geven van motorrijlessen, maar ook voor de autorijlessen kun je bij ons terecht.Onze doelstelling is om van jou een echte motorrijder te maken!Motorrijles met net dat beetje extra aandacht.Motorrijden is een hobby en daar willen wij jou op een leuke manier kennis mee laten maken. Prettige sfeer is daarbij een belangrijke factor.Ook voor motorkleding budget en professioneel kun je bij ons terecht!Werkgebied: Almelo, Wierden, Hoge Hexel, Daarle, Vriezenveen, Den Ham, Sibculo, Bergentheim, Mariënberg, Kloosterhaar, Hardenberg, Albergen, Geesteren, Zenderen, Lemele, Vroomshoop, Westerhaar.Merken die we verkopen: Furygan, Sidi, Rusty Stitches, PMJ, Gerbing.Kernwoorden: Passie, Fun, Motorrijden, Leerzaam"
Adres: Alsemhof 46, 7641 GE Wierden
Telefoonnummer: 0649215795
Stad: Wierden
Route: Alsemhof 46
Postcode: 7641 GE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Saren Rijschool Saren 37 meter Toen drie jaar geleden meegereden, en ben overal tevreden over zijn dienst, Ik vond h...
Rijschool Rotman Rijschool Rotman 2 km Rijschool Rotman:Voor een geslaagde beleving!!!
Recensies
Bij de rijschool van Theo, is het echt een plezier om je motor rijbewijs te halen. Dank zij Theo's kennis en enthousiasme heb ik in een super korte tijd mijn rijbewijs mogen ophogen van a2 naar A. Als je opzoek bent naar een rijschool, waarbij de instructeur zelf op de motor mee rijdt en je alles perfect en met enthousiasme uitgelegd krijgt. Dan kun je niet anders dan voor de rijschool van Theo gaan. In een woord, Top! Nogmaals dank Theo!
Rijlessen bij Theo is een feestje. Theo leert je niet alleen je rijbewijs te halen maar leert je echt motorrijden. Door niet alleen de zaken van het examen aan te leren maar ook zaken, die bijv. In het buiten gebied nog wel eens zouden kunnen gebeuren. Theo heeft geduld, legt duidelijk uit en is zeker in voor een grapje. De rijschool van Theo is goed bereikbaar net naast de N36.
Theo is een man die je met plezier je rijbewijs laat halen. Ook organiseert hij leuke tourtochten met alle oud leerlingen. Ik ben heel blij dat ik bij Theo mijn rijbewijs heb gehaald. Hele dikke aanrader!
De reviews spreken wel voor zich denk ik, maar mocht je graag je motorrijbewijs willen halen dan moet je bij Theo zijn! De lessen zijn persoonlijk & leerzaam maar Theo is ook altijd in voor een geintje wat het halen van je motorrijbewijs nog leuker maakt! Dikke aanrader!
Echt een aanrader! Theo legt alles goed uit. Heeft geduld , en neemt de tijd ervoor. Als je een duo les neemt , kijkt hij goed welke personen "bij elkaar passen". Kortom 5 sterren waard!!
Ik ben altijd met plezier naar de motorrijles gegaan bij Theo Dijk. Theo legt altijd goed en duidelijk uit, wat ik persoonlijk heel fijn vond. Echt een aanrader! Theo bedankt!
Je bent dus op zoek naar een uitstekende rijschool? Die heb je nu gevonden met Theo Dijk. Ik meen dat oprecht. De lessen zijn goed opbouwend en op niveau hij weet vlot wat voor vlees hij in de kuip heeft, geeft enorm veel vertrouwen dat je het kunt, je krijgt heldere en opbouwende feedback, hij bereidt je goed voor op de praktijk en daarbij ontbreekt het ook niet aan humor. Kortom je leert op een leuke en ontspannende wijze echt goed motorrijden, niet alleen om voor de examens te slagen, maar juist ook voor daarna in de praktijk en dat op een super fijne manier!
Theo is een fijne instructeur die duidelijke uitleg geeft tijdens zijn lessen. Tussendoor is er af en toe tijd voor een grapje en een gezellig bakje koffie. Ik heb genoten van de lessen en zou deze rijschool aan iedereen aanraden!
Theo is een super instructeur. Hij houdt rekening met de persoonlijkheid van zijn studenten. Mede hierdoor hangt er een fijne sfeer, hoef je niet bang te zijn om fouten te maken, en kun je veilig veel leren! Ik raad hem aan, bij iedereen die ik ken.
Mijn motorrijbewijs A bij Theo gehaald. Een gezellige, nuchtere kerel. Eerlijk en betrouwbaar. De lessen als heel prettig ervaren. Theo kijkt naar je niveau en wat je nodig bent en begeleid je op een manier wat bij jou past. Soms een grapje tussendoor en tijd om veel te vragen. Zijn materiaal altijd goed voor elkaar. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid