facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Stuivenvolt

Rijschool Stuivenvolt

Info

Met 9 auto's, 1 automaat, 5 bromfietsen, 8 motoren, 1 auto+aanhanger en 1 vrachtwagen+aanhanger verzorgen wij rijopleidingen in Amstelveen en omstreken.

Geschiedenis

Wij verzorgen rijopleidingen voor auto, motor, scooter, vrachtwagen en aanhangwagen.
Bij aanvraag ook in het engels.
Bij rijschool Stuivenvolt kun je ook terecht voor theorie en chauffeurs opleidingen voor vrachtwagenchauffeurs.
Het theorie examen voor auto, motor of scooter reserveer je gemakkelijk en snel bij ons.
Wij komen in:
•Aalsmeer
•Amstelveen
•Amsterdam (Zuid)
•Badhoevedorp
•Ouderkerk a/d Amstel
•Uithoorn



"Sinds 1973 verzorgen wij met inmiddels 11 gespecialiseerde instructeurs op een rustige en vertrouwde manier rijbewijzen voor scooter, motor, auto, auto-aanhanger, vrachtauto en vrachtauto-aanhanger in Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn en omstreken.Met een gemiddeld slagingspercentage van bijna 70% in 1 keer kunt u ervan uit gaan dat u in goede handen bent.Onze instructeurs zijn zorgvuldig geselecteerd en zorgen voor de beste kwaliteit rij-opleingen in onze omgeving.Wij zijn gespecialiseerd in rijangst en faalangst en hebben ook Engels sprekende instructeurs.U kunt een gerust een vrijblijvende proefles aanvragen via ons contactformulier op onze site.Mocht u vragen hebben helpen wij u graag."
Adres: Schweitzerlaan 58, 1187 JD Amstelveen
Telefoonnummer: 0206418251
Stad: Amstelveen
Route: Schweitzerlaan 58
Postcode: 1187 JD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: HIPPE Amstelveen, Rijschool Green, Autorijschool Amstelveen, Rijschool Aalsmeer, Motorrijles Amstelveen, Stuivenvolt cbr, Rijbewijs Amstelveen, Rijschool Green reviews
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Silvia Rijschool Silvia 508 meter Leren rijden met Silvia was een hele fijne ervaring. Ik voelde me op mijn gemak en kr...
Rijschool Green Rijschool Green 1 km Goeie instructeurs, Goeie kwaliteit lessen. Persoonlijk heb ik een leuke en productie...
Autorijschool Amstelveen Autorijschool Amstelveen 3 km Autorijschool Amstelveen | Rijbewijs voor jong en oud
Autorijschool jansen www.eyewebs.nl Autorijschool jansen www.eyewebs.nl 3 km Goede instructeurs, prettig gelest hier.
Recensies
Geweldige rijlessen gehad. Na switchen van rijschool de beste keuze die ik ooit kon maken. Een dikke aanrader om je lessen te doen. Inmiddels al weer 1 jaar mijn rijbewijs.
Ontzettend blij dat ik bij Rijschool Stuivenvolt terecht ben gekomen na het switchen van rijschool. Fijne lessen gereden dankzij goede instructeur Ryan. Goede communicatie, altijd op tijd, strakke planning en daarnaast in één keer geslaagd. Kortom perfect, zeker een aanrader!
Goede rijschool!! Ik heb les gehad van Laila. geduldig en erg gezellige vrouw. Heeft mij altijd goede tips en fijne uitleg gegeven waardoor ik in 1x ben geslaagd.
Super blij met deze rijschool! Ik heb les gehad van Laila en naast dat ze erg lief en gezellig is, geeft ze ook nog is heel goed en duidelijk les. Had het niet anders gewild, bedankt!
Ik heb bij de rijschool ongelofelijk veel geleerd en raad iedereen aan om te komen rijden. Niet alleen het leren ging snel en goed maar ook nog een gezellig, twee vliegen in een klap. Dat alles zorgt ervoor dat ik hem in een keer heb gehaald binnen me pakket
Ik had Arp als instructeur voor mijn auto rijbewijs, we hebben het super gezellig gehad in de auto en mijn rijbewijs is binnen. Ik kan alleen maar lof spreken over hem als instructeur en als persoon. Voor mijn motorrijbewijs kom ik terug!
Fijne rijschool met goede communicatie en veel flexibiliteit qua lestijd. Ik ben in één keer geslaagd met dank aan Clifton!
Bedankt Ryan voor de goede begeleiding in dit traject! Enorm veel van je kunnen leren, van de basis tot goed anticiperend rijden. Dankzij jou in 34 uur het rijbewijs binnen. Nu lekker zelf de weg op!
Clifton is een goede instructeur: duidelijk, vriendelijk en een goed gevoel voor humor. Fijne auto! Top school!
Er wordt erg goed en duidelijk les gegeven, als ik ooit mijn motor rijbewijs zou halen dan zou ik hier weer gaan lessen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid