facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Stap voor Stap

Rijschool Stap voor Stap

Info

Ben je op zoek naar een geduldige en gemotiveerde instructeur die jou gaat begeleiden in de stappen naar je rijbewijs, dan ben je hier aan het goede adres!

Geschiedenis

Het halen van je rijbewijs is een leuke, spannende en intensieve periode. Goede begeleiding op een leuke en ontspannen manier is dan erg belangrijk. Juist het geven van deze begeleiding is wat ons aantrekt. Niet iedereen is hetzelfde en iedereen heeft dus zijn eigen specifieke begeleiding nodig tijdens het volgen van de rijopleiding. Hierdoor is iedere rijles anders en is het ook voor ons als rijinstructeur steeds weer een uitdaging om de rijles op een zo goed en duidelijk mogelijke manier te geven. Onze instructeurs zijn bijgeschoold voor begeleiding van leerlingen met autisme, ADHD en aanverwante stoornissen en voor leerlingen met faalangst. Hierdoor zijn ook deze leerlingen bij ons aan het juiste adres. Sinds juli 2014 is het ook mogelijk om behalve in een schakelauto en een automaat ook te lessen in een aangepaste automaat.

Adres: Poelsstraat 11, 4872 AV Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 06-41233848
Stad: Etten-Leur
Route: Poelsstraat 11
Postcode: 4872 AV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Traditional Archery Training Traditional Archery Training 6 km Lessen in instinctief handboogschieten Lessons in instinctive archery
MotionLab MotionLab 6 km MotionLab verzorgt creatieve beweegmomenten.Met passie gegeven! #jointhemovement
Relax Kids Nederland Relax Kids Nederland 7 km Relax Kids training
Studenten - Oud studenten Institute of  Siberian Shamanisme Studenten - Oud studenten Institute of Sibe... 7 km Siberisch sjamanisme, sjamanisme en spiritualiteit, rituelen, healingen. In coronaper...
Rijschool Jorg Rijschool Jorg 7 km Bang en onzeker met een zelfvertrouwen van -10 bij Jorg begonnen. Vandaag geslaagd vo...
Fotoversum Fotoversum 7 km een mooie herinnering voor nu en voor later
Hollandadaki TÜRK Kuaförleri Hollandadaki TÜRK Kuaförleri 7 km GURBETTE MEMLEKETİ YAKIN ETMENİN TEK YOLU DAYANIŞMA VE BİRLİKTELİKTİR... TÜM TÜRK MES...
Recensies
Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen! Een tijd les gehad van Rens. Ik voelde mij op m’n gemak in de auto & hij had veel geduld. Ook vond ik de lessen altijd gezellig. In één keer geslaagd.
Ik ben ontzettend blij deze rijschool gekozen te hebben! Dit is de tweede rijschool die ik heb geprobeerd, en het verschil tussen mijn vorige rijschool en deze is echt dag en nacht. Rens is een aandachtige, geduldige en zeker ook gezellige instructeur die mij geholpen heeft in één keer af te rijden. Je hoeft niet verder te zoeken dan deze rijschool, echt klasse!
Echt een top rijschool + rijinstructeurs voelde me echt op me gemak t waren echt super leuke gezellige en natuurlijk ook leerzame rijlessen. Ben in 1x geslaagd. Ben blij dat ik voor rijschool stap voor stap heb gekozen. Zeker een aanrader.
Rens, dankjewel voor de goede lessen, het vertrouwen en het eindeloze geduld ; Kijkend naar de persoon, richt jij de lessen in. Stap voor stap heb jij mij meegenomen in het goed leren autorijden. Dankzij jouw gezelligheid en positiviteit, ben ik autorijden ontzettend leuk gaan vinden! Met al het vertrouwen, stap ik nu alleen de auto in. Dankjewel daarvoor! :
Leuke, goede rijschool en instructeurs. Heel het gezin heeft hier gelest, alleen goede ervaringen. In 1 keer geslaagd.
Ik heb de rijschool gevonden via mijn zus die aankwam met alleen maar positieve verhalen, ik was destijds nog niet begonnen met rijles maar wilde gelijk beginnen toen ik het hoorde. Mijn rijinstructeur, Rens, neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen zodat je het al snel begrijpt, zijn tips werken ook ideaal ! Zoek je voor een rijschool ? Dan raad ik je deze sterk aan.
Super fijne rijschool! Na een slechte start bij een andere rijschool ben ik hier via een collega terecht gekomen. Meteen goed opgevangen en gaan kijken naar wat ik nodig had en hoe we dit waar konden maken. Alles gebeurde stap voor stap, er werd ook altijd goed meegedacht qua lestijden en dagen. Een hele goede rijschool met goede en leuke instructeurs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid