facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Romkes

Rijschool Romkes

Info

Wij staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

Geschiedenis

Je rijopleiding volgen bij Rijschool Henk Romkes is verstandig. Niet alleen bieden wij voordelige lespakketten aan, we zijn ook gespecialiseerd in ondersteuning bij faal- en rij-angst. Daarnaast kun je via het 2toDrive programma op 16.5 jarige leeftijd al beginnen met het halen van je rijbewijs.

Je theorie examen, je praktijk examen, het lessen in diverse plaatsen in de Noord-oost polder, het is allemaal mogelijk bij Rijschool Henk Romkes. Wij leveren rijopleidingen in onder andere de volgende plaatsen: Emmeloord, Nagele, Tollebeek, Espel, Urk en Marknesse. Als je toch nog twijfelt, neem dan contact met ons op voor een gratis proefles.

Producten

Rijles in Urk, Tollebeek, Nagele, Espel, Emmeloord & omstreken!

Adres: Lange Jacht 13, 8309 BA Tollebeek
Telefoonnummer: 0613066561
ln.sekmorknehloohcsjir@ofni
Stad: Tollebeek
Route: Lange Jacht 13
Postcode: 8309 BA



op zoek naar gerelateerd: rijschool urk, motorrijbewijs emmeloord, rijschool ras
Recensies
Net begonnen met motorlessen.
Prima rijschool, betrouwbaar en, uit de reacties uit mijn omgeving, een prima slagingspercentage
Hallo contact
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid