facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Rebin

Rijschool Rebin

Info

Rijschool Rebin
Auto & Motor (A1, A2 & A)



"RIJLESSEN VOOR AUTO & MOTOR A1, A2 & A"
Adres: Mina Krusemanstraat 16, 4003ZA Tiel Tiel
Telefoonnummer: 0657710062
Stad: Tiel
Route: Mina Krusemanstraat 16
Postcode: 4003ZA Tiel


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderpraktijk Groei - Paulien van Gorkom Kinderpraktijk Groei - Paulien van Gorkom 809 meter Kinderpraktijk Groei begeleidt en coacht kinderen die extra ondersteuning kunnen gebr...
Pro Business Arbo Trainingen Pro Business Arbo Trainingen 3 km Vertaald door Google Dit is allemaal oké Origineel Wszystko to jest ok
Crone schilderwerken Crone schilderwerken 3 km Bij Crone schilderwerken kunt u terecht voor vrijwel alles wat met de afwerking te ma...
Heimans Opleiding & Training Heimans Opleiding & Training 3 km Code 95, Verkeer, Veiligheid, Transport en Logistiek.
Recensies
Fantastische rijschool, Rebin is een betrouwbaar persoon die ervoor zorgt dat je relaxt en veilig aan je rijopleiding begint. Ook zorgt hij voor het nodige vertrouwen in hem en in jezelf. hier mijn B rijbewijs gehaald vroeger en ondanks dat ik verhuisd was naar Den Bosch wou ik toch echt ook bij hem mijn A rijbewijs halen en was het voor mij geen probleem om 30min daarvoor te rijden. Voor beide rijbewijzen natuurlijk ook in 1 keer geslaagd.
Zonder enige motorrijervaring binnen het scherp geprijsde lessenpakket in korte tijd mijn motorrijbewijs gehaald. Vriendelijke en rustige instructeur met veel geduld die alles goed en uitgebreid uitlegt, die plezier maken en serieus lesgeven goed weet te combineren. Ook alles rondom de lessen was perfect geregeld en komt alle gemaakte afspraken keurig na. Ook bekende van mij hebben hier het rijbewijs gehaald en allen waren zeer te spreken over Rebin en zijn rijschool. Echt een aanrader!
Rijschool Rebin is een super fijne rijschool om te mogen lessen! Rijinstructeur rebin legt alles fantastisch uit en neemt alle tijd voor je die je nodig hebt, verder voel ik me erg op m’n gemak en zelfverzekerd tijdens het rijden. Verder is Rebin echt een leuk en super aardig persoon die erg professioneel is in zijn vak. Ben erg blij dat ik de juiste keuze hebt gemaakt!
Rebin is een hele goede rijinstructeur die oprecht en eerlijk is over je verbeterpunten en hier ook echt ana werkt door veel moeite in je te steken! Maar je ook echt complimenten geeft als je vooruit gaat. Verder wat bijna geen rijschool in Tiel doet is dat je bij Rebin en notitieboekje krijgt en voor elke rijles krijg je een huiswerkopdracht. Dit bespreek je samen met hem in de les. Super fijne manier van uitleggen. Rebin is echt een aanrader! Zeker hier gaan lessen.
Uitstekende rijschool. Rebin legt alles stap voor stap uit en laat je ook alles stap voor stap verrichten. Dit zorgt er voor dat je niet in één keer alles moet uitvoeren, maar dat je je per rijles super veel en goed ontwikkelt. Alle informatie wordt door Rebin super fijn uitgelegd. Hij geeft je de ruimte om ook alle informatie te verwerken. Ik had nergens anders willen lessen!
Uitdagende lessen en geeft alles voor zijn studenten. Werkt met flexibele tijden en geeft extra aandacht voor tussentijdse toets en examens. Past zich goed aan de persoon waardoor je iedere les iets leert en nieuwe uitdagingen krijgt of juist extra aandacht bij onderdelen krijgt waarbij je meer moeite hebt. Geeft iedere les feedback, waardoor je buiten de lessen ook kunt werken. In het algemeen dus een geweldige opleiding voor beginnende rijders die hun auto/motor rijbewijs willen halen.
Klinkt altijd cheesy als je zoiets zegt, maar Rebin is een aanrader. Een echte vakman met een passie om jou op een professionele manier je rijbewijs te laten halen.
Zeer tevreden! Neemt het serieus en wilt er echt voor zorgen dat je goed leert rijden om voor je examen te slagen. Steekt vaak extra energie in je waar hij dat nodig vindt.
Rijschool Rebin is een supergoeie rijschool die door 2 geweldige mensen wordt gerunt. Zelf heb ik meerdere keren bij hem mijn rijbewijsen gehaald en het was altijd weer feest als ik bij Rebin op de motor mocht stappen. Rebin is een geweldige instructeur die je niet alleen verteld wat je niet goed doet maar je ook complimenten geeft als je wel iets goed doet. Dat werkt heel erg motiverend waardoor je altijd weer met heel veel plezier naar de lessen gaat! Ik zou niemand anders meer aanraden dan Rebin!
Eerste rijles: 17 mei, 3,5 maand later stap ik vol trots de lesauto uit als geslaagd persoon! Rebin is een super instructeur, rustig, geduldig en professioneel. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik mijn rijbewijs bij Rebin heb mogen halen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid