facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Rai

Rijschool Rai

Info

Ben je op zoek naar een betaalbare en kwalitatieve rijopleiding? Dan ben je hier bij het juiste adres! Rijschool Rai is de rijschool waar je les krijgt met de nieuwste lesmethodes en richtlijnen.

Kwaliteit, veiligheid, persoonlijke aandacht en natuurlijk



"Ben je op zoek naar een betaalbare en kwalitatieve rijopleiding? Dan ben je hier bij het juiste adres! Rijschool Rai is de rijschool waar je les krijgt met de nieuwste lesmethodes en richtlijnen.Kwaliteit, veiligheid, persoonlijke aandacht en natuurlijk plezier is waar Rijschool Rai voor staat.Door middel van het juiste lesmateriaal en de voorbereidingen die worden getroffen door jouw instructeur, weet je precies wat je te wachten staat in de les. Zo werk je samen doelgericht naar je eindexamen!Dus wil jij straks met zelfvertrouwen en goede inzicht de weg op?Neem dan contact op met ons!"
Adres: Prinses Wilhelminastraat 24, 2841TL Moordrecht
Telefoonnummer: 0639477097
Stad: Moordrecht
Route: Prinses Wilhelminastraat 24
Postcode: 2841TL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 15:00

Recensies
Onlangs mijn rijbewijs gehaald bij Putra rai, ondanks dat ik zo nu en dan niet uit me bed kon komen was het altijd gezellig in de auto als het moet kan die streng zijn maar vooral geeft hij heel goed les, bedankt voor alles
Bij Putra gelest en in één keer geslaagd! Dank Putra voor de lessen en de gezelligheid in de auto. De eerst 1000 kilometer zitten er al op. Veel plezier straks met mijn zusje!
Als je de grootste kans wilt hebben om je rijbewijs snel te halen moet je zeker bij Rijschool Rai zijn. Door de effectieve en geduldige manier van lessen leer je zeer snel. Meneer Rai is een echt een top gozer waardoor je met veel plezier gaat lessen. Rijschool Rai is zeker een aanrader.
Rijschool Rai is echt een top rijschool! Vooral het geduld, inzicht, manier van les geven en de gezelligheid van de instructeur heeft ervoor gezorgd dat ook ik in één keer mijn rijbewijs heb kunnen halen!! Ik zou iedereen aanraden om bij Rijschool Rai zijn of haar lessen te volgen. Goede kwaliteit lessen; gegeven door een fantastische instructeur !! Ik ben blij dat ik hier mijn lessen heb mogen volgen : Bedankt!!
Super fijne rijschool alles word goed en rustig uitgelegd en je leert erg snel. Ook was het altijd gezellig en kan je lachen met elkaar. Ik zou zeker voor deze rijschool gaan!
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de goede lessen. Heel erg bedankt!
Goede rijlessen, duidelijke instructies. Putra geeft een ontspannen sfeer in de auto! Hij heeft goed door wanneer je examenproof bent.
k ben ook binnen 1x geslaagd! Natuurlijk door de goeie uitleg, begeleiding en het flinke geduld hahaha moest ook wel van een top instructeur! Altijd relaxt en waar nodig streng en gefocust om je op het beste niveau te krijgen. Van zenuwachtig voor de proefles tot gillen bij het CBR omdat je geslaagd bent, je bent altijd in goede handen. Super bedankt voor alles!
Rijschool Rai is echt een top rijschool met twee vingers in me neus heb Ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij deze top instructeur! De zijn lessen zijn heel duidelijk en vooral erg leerzaam de instructeur neemt de verschillende handelingen goed en rustig met je door en hij is streng waar nodig is maar ook vooral erg vriendelijk en gezellig! Wil jij ook in 1 keer je rijbewijs halen dan is deze rijschool echt een aanrader!!! Rijschool Rai bedankt voor alles!!!
Ik ben in één keer geslaagd! Het was een periode waarin ik meer heb geleerd dan ik kon bedenken. Niet alleen de standaard handelingen worden je geleerd maar ook nét dat beetje extra waardoor je echt goed bent voorbereid voor op de weg. Ik had geen andere rijinstructeur kunnen wensen. Putra heeft kennis en probeert het beste uit je te halen. Dit gepaard met het op je gemak stellen waardoor het rijden per les beter gaat. Rijschool Rai is zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid