facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Montfrans

Rijschool Montfrans

Info

Rijschool Montfrans staat voor zekerheid, kwaliteit en betrouwbaarheid op de weg. Boek snel een gratis proefles op www.rijschoolmontfrans.nl.

Geschiedenis

Voor auto rijlessen in Nunspeet, Harderwijk en Ermelo kan je terecht bij Rijschool Montfrans. Een persoonlijke werkwijze staat bij ons op nummer 1. Daarom heb je bij ons altijd een vaste rij-instructeur!! Jouw rij-instructeur weet precies op welk niveau je bent en welke leerdoelen je iedere les moet halen. Dit heeft als groot voordeel dat de rijlessen efficiënt ingericht kunnen worden, hierdoor heb je nooit te veel lessen.

​Rijschool Montfrans staat voor zekerheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Adres: Treubstraat 20, 8072WH Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 06 29812414
Stad: Nunspeet
Route: Treubstraat 20
Postcode: 8072WH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Rijschool Frens Nunspeet, Rijschool Gerda, Rijschool Doornspijk, Rijschool Wolfswinkel, Rijschool Dijkhuizen, Autorijschool Elburg, Rijschool Andries, Rijschool Van Buuren
Recensies
Instructeur Samantha werkt niet erg goed. Ze bood me vaak aan om haar verkeers oefeningen te kopen. Ze bood me ook vele malen aan om me in te schrijven voor een theoretische les. Ik wilde het niet doen, maar ze bleef aandringen. Het irriteerde me echt. Na de tweede les begon ze me aan te bieden om over te schakelen naar een automaat auto. En het duurde bijna elke les. Ik kon het niet uitstaan en uiteindelijk stopte ik de les
Heel prettige en professionele rijschool. Altijd erg fijn gelest bij Richard, de lessen sluiten goed aan bij wat je nodig hebt. Erg tevreden dat ik bij jullie rijles heb gevolgd, bedankt!
heb bij zowel Richard als Samantha mogen lessen en het is een erg fijne rijschool. Professionele en gezellige lessen en ze denken altijd met je mee. Ik raad ze zeker aan!
Ik kan niks anders zeggen dan dat dit een super goede rijschool is! Ik kijk uit naar elke les en rij met heel veel plezier & het is altijd gezellig. Je krijgt super goed les en ook tips en uitleg waar dat nodig is. Er is altijd ruimte voor vragen. Echt heel erg tevreden en blij met mijn keuze voor deze rijschool! Aanrader!
Een hele fijne rijschool met een gezellige rijinstructeur die duidelijk lesgeeft en de manier van lesgeven aanpast op hoe je bent als persoon. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik erg blij ben dat ik bij deze rijschool mijn rijbewijs heb gehaald!
Ontzettend fijne tijd gehad bij Samantha! Ik vond het vooral fijn dat ze geduld met me had en ik kon daardoor echt mijn tijd nemen voor dingen. Echt een aanrader!
Goede rijschool! Alle vragen zijn welkom en de instructeur is betrokken en past zich goed aan op de leerling. Er wordt goed gekeken naar wat je als leerling nodig hebt! Super!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid