facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Mingers

Rijschool Mingers

Geschiedenis

Welkom bij de verkeersopleiding van Rijschool Mingers!

Rijschool Mingers is een rijschool in hartje Heerlen die uiteraard in heel Parkstad actief is.
Ons instructeurs-team besteedt veel aandacht aan service en kwaliteit. Elke kandidaat heeft bij ons een naam en is geen nummer. Heb je snel last van faalangst? Ben je snel nerveus en onzeker? Of ben je een zelfverzekerd type? Maakt allemaal niets uit, bij ons kun je elke kant uit! Samen gaan we de nieuwe uitdaging aan!
De opleiding wordt, daar waar het mogelijk is, helemaal aangepast aan jouw wensen en behoeften. Naast een reguliere rijopleiding bieden wij ook een versnelde- of spoedopleiding aan. Ben jij geïnteresseerd? informeer hierover vrijblijvend.
Als je op zoek bent naar een rijschool waar jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan en waar je op jouw tempo je rijbewijs kunt halen dan ben je bij Rijschool Mingers aan het goede adres.

Adres: Willem Alexanderstraat 36, 6471 XP Eygelshoven
Telefoonnummer: 0655196775
Stad: Eygelshoven
Route: Willem Alexanderstraat 36
Postcode: 6471 XP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00

Recensies
Super leuke tijd gehad met mevrouw Mingers!! In het begin een beetje moeite bij het rijden gehad maar achteraf alles goedgekomen door de hulp en tips van mevrouw Mingers! Echte aanrader!
Rijschool Mingers is een goede en erg persoonlijke rijschool. Heb altijd positieve ervaringen gehad tijdens de lessen. Zeker een aanrader!
Vakkundige mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid