facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Leswereld

Rijschool Leswereld

Info

Leswereld is een rijschool in Malden voor rijlessen én je complete rijopleiding in Nijmegen en omgeving.

Geschiedenis

Op je eigen tempo je rijbewijs halen, in alle rust je rijvaardigheid verbeteren of eindelijk je rijangst overwinnen? Dat kan bij Leswereld: een rijschool met het BOVAG-kwaliteitsmerk, voor iedereen in Nijmegen en omgeving.

Naast losse rijlessen en een alles-in-één rijopleiding, is Leswereld gespecialiseerd in rijlessen bij faal- en rijangst. Ook zijn er aangepaste rijlessen mogelijk voor mensen met ADD, ADHD of autisme.

Meer weten? Neem gerust contact op met rijinstructeur Tom Luijten!

Adres: De Wieken 54, 6581DG Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 024 - 737 0204
Stad: Malden
Route: De Wieken 54
Postcode: 6581DG


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rijschool autisme Nijmegen, Rijschool voor mensen met autisme
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Krul Verkeersopleidingen Krul Verkeersopleidingen 2 km Zeer goede, aardige en ervaren rijlesleraren. Voor diegenen die wat meer moeite hebbe...
Recensies
Goede rijschool met veel persoonlijke begeleiding. De instructeur is geduldig en betrokken wat erg fijn is, zeker als het was moeilijker gaat.
De begeleiding was erg fijn. De leerstof wordt in de rijlessen stapsgewijs aangeboden. Er wordt pas doorgegaan met een volgend onderdeel, wanneer je het eerdere onderdeel onder de knie hebt. Het tempo wordt dus bepaald op basis van hoe snel je iets leert. Dat was erg fijn. Wanneer je iets lastig vindt, wordt er meegedacht over een manier om te zorgen dat het makkelijker voor je wordt. De instructeur is vriendelijk en geïnteresseerd. Ik heb mijn rijbewijs gehaald en raad deze rijschool zeker aan.
De lessen zijn gestructueerd, maar naar aanloop van het examen kreeg ik ook veel zelfstandige ervaring waardoor ik de eerste keer geslaagd ben. Deze stategie van lesgeven was prettig. Verwacht wel wat meer lessen dan gemiddeld.
Tom heeft veel ervaring met rijles geven en dat merk je door de persoonlijke begeleiding die je van hem krijgt hij heeft veel geduld dat is fijn als je moeite hebt met leren Tom bedankt voor alles.
Ik was erg bang en onzeker toen ik wilde beginnen met rijles. Tom heeft mij zowel in de rijopleiding als in het mentale proces enorm geholpen. Door de rijopleiding in stappen leer je stap voor stap alle vaardigheden om een goede bestuurder te worden. Tom geeft aan de hand hiervan duidelijke lessen en legt ook uit waarom de stappen zo belangrijk zijn. Dankzij Tom ben ik niet alleen zelfverzekerd geworden in de auto, maar ben ik rijden zelfs leuk gaan vinden! Dit is iets wat ik van tevoren nooit had kunnen hopen. De route naar Venlo heeft hierbij enorm bijgedragen aan het vertrouwen dat ik een bekwame bestuurder ben. Tom, bedankt voor alle gezellige lessen! Ik kan Leswereld zeker aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid