facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Leo

Rijschool Leo

Info

Instructeur/eigenaar Leo Versloot leidt kandidaten op voor de categorie B.

Geschiedenis

Rijschool Leo heeft twee auto’s. Een handgeschakelde auto en een automaat. Voor ieder wat wils dus.

Instructeur/eigenaar Leo Versloot leidt kandidaten op voor de categorie B. Dat wil dus zeggen voor het “gewone” rijbewijs voor personenauto’s (en daarmee dus ook bestelwagens en lichte aanhangwagens).

Dan kun je dus ook al gaan lessen vanaf een leeftijd van 16,5 jaar. Je mag dan namelijk al examen doen vanaf je 17e verjaardag en onder begeleiding van bijvoorbeeld je ouders gaan rijden via het thema “2todrive” .

De zin “instructie op maat” is geen loze kreet. Door de jarenlange ervaring ben ik, als maar weinig anderen, in staat om mensen die het rijden niet zo makkelijk vinden te helpen over hun dode punten heen te komen.

Voor diegenen die snel hun rijbewijs willen halen zijn er mogelijkheden om via een snelcursus in zeer korte tijd klaar te zijn voor het examen.

Veel rijleskandidaten kunnen zelf, zonder theorielessen dus, hun theorie-examen halen.
Voor wie dat moeilijk is wordt er door mij hulp geboden. Die hulp met de theorie is bij de prijs van de praktische rijlessen inbegrepen.

Adres: Gouden Bodem 2, 8621CV Heeg
Telefoonnummer: 06 53443 896
Stad: Heeg
Route: Gouden Bodem 2
Postcode: 8621CV


Recensies
Ik ben zeer tevreden over de Rijschool van Leo. Leo neemt de tijd voor je en past zich perfect aan op je leertempo. Ook de extra theorielessen die Leo thuis aanbied zijn leuk bedacht en leerzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid