facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Koers

Info

Regio Rotterdam, Barendracht, Albrandswaard, Hoogvliet, Spijkenisse, Rozenburg, Brielle en omstreken!



"De Rijschool van Poortugaal, Spijkenisse, Brielle en omstreken."
Adres:
Telefoonnummer: 0639443450
Stad: Poortugaal



op zoek naar gerelateerd: Rijschool Poortugaal, Alpina rijschool
Recensies
Rijschool Koers is een hele goede en betrouwbare rijschool. Aan een pakket van 30 lessen had ik zeker genoeg en was mijn rijbewijs zo in the pocket. Mijn rij-instructeur was Ryan, hele aardige en sympathieke gozer. Vanaf de eerste les voelde ik me al op mijn gemak bij hem en wist ik dat hij mij zal leren rijden. Vaak gelachen in de auto, maar af en toe ook serieus wanneer nodig was. Om deze redenen geef ik deze rijschool maar liefst 5 sterren.
Echt een top rijschool! Eerst hier mijn autorijbewijs gehaald en zonder twijfel hier ook mijn motorrijbewijs gaan doen! Rijlessen gehad van Cem, erg gezellige en rustige motorrij-instructeur. Zeker een aanrader! In de app kan je goed je verbeterpunten bijhouden en ook tijdens de les krijg je goede feedback waarna het telkens gelijk een heel stuk beter ging. Keek telkens erg uit naar de lessen
Ik heb bij Cem op een hele leerzame en gezellige manier mijn motor rijbewijs mogen halen. Hij wist altijd leuke en leerzame routes uit te kiezen. Zeker een aanrader!
Hele leuke en leerzame rijschool! Ik heb op een hele leerzame manier alles geleerd voor als je zelf de weg op mag. Bij elke les heb ik veel geleerd, ook omdat je in omgevingen komt waar je normaalgesproken waarschijnlijk niet zo vaak zelf komt. Door in moeilijke situaties dingen te leren pak je ze veel sneller op. Altijd goede communicatie met de rij instructeur en veel gelachen. Het was altijd gezellig en ik keek altijd uit om weer te gaan lessen. Tijdens en na elke rijles krijg je goede feedback die je ook echt helpt de volgende les. Ik raad rijschool Koers heel erg aan!
Ik beveel Rijschool Koers van harte aan! Ik heb met veel plezier gelest bij Cem, die geduldig en heel duidelijk alle stappen van het autorijden uitlegt. Cem past de lessen aan op de manier van leren die bij jou past en heeft oog voor de aspecten waarvoor je net wat meer oefening nodig hebt. Ook als je last hebt van perfectionisme, faalangst en/of onzekerheid ik heb alle drie en ben met Cems hulp toch in één keer geslaagd. Naast nuttig, waren de lessen ook erg gezellig en was er ruimte voor grapjes en kletsen over hobbies. Kortom: toprijschool! 10/10 would recommend :
Ik raad rijschool Koers heel erg aan! Ik heb heel veel geleerd en vaak gelachen, je gaat ook rijden op moeilijke plekken waardoor je examen in Spijkenisse een fluitje van een cent is.
Rijschool Koers is een ontzettend goede rijschool ! De lessen zitten goed in elkaar en ook verloopt de planning van rijlessen en examens altijd fijn. Daarnaast doen de 2 rij-instructeurs het heel leuk , wat er voor zorgt dat het rijden toch een stukje minder spannend wordt :
Leerzame lessen, kijkt echt naar jou persoonlijke ontwikkelpunten en zorgt voor een fijne sfeer tijdens de rijles. Bij zenuwen voor je rijexamen stelt hij je gerust en zorgt hij voor zelfvertrouwen. Auto was altijd schoon en goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker aan te raden!
Rijschool koers is echt een hele goede rijschool. Ik heb rijlessen gehad van Cem, en ik ben mede door zijn fijne en rustige manier van uitleggen in één keer geslaagd. Ook voelde ik mij altijd op mijn gemak tijdens de rijlessen door de hele relaxte sfeer. Daarnaast vond ik ook de plan go app die gebruikt wordt heel erg handig om bijvoorbeeld je voortgang bij te houden, en voor de les nog even de verbeterpuntjes/notities door te nemen. Al met al gewoon uitstekend!
Ik raad iedereen aan om rijlessen te nemen bij Rijschool Koers. Ik heb rijlessen gehad van Cem en hij is een hele fijne instructeur waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Zijn lessen waren enorm leerzaam en ik keek altijd uit om weer te mogen rijden bij hem. Cem is een instructeur met veel humor en gezelligheid maar ook met veel ervaring en kennis van zaken. Hij heeft ook veel mensenkennis wat betekent dat hij precies weet hoe hij degene die naast hem zit op een comfortabele wijze moet begeleiden. Ikzelf had me geen betere instructeur en rijschool kunnen wensen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Rijschool Koers.

Poortugaal rijschool

openingstijden, locatie, vervoer. Rijschool Koers adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Rijschool Koers. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Rijschool Koers delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RENE UW Fruitspecialist RENE UW Fruitspecialist 836 meter Rene Uw Fruit Specialist heeft al geruim dertig jaar ervaring in de Fruit branche. Wi...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid