facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Klap

Rijschool Klap

Info

In één KLAP je rijbewijs! Bij Rijschool Klap kom je niet voor verrassingen te staan. Hooguit dat je je rijbewijs sneller hebt dan al je vrienden!

Geschiedenis

Door de 1 op 1 aandacht weet je zeker dat je lessen het maximale uit jouw inspanningen halen. Ons slagingspercentage ligt niet voor niets 10 procent boven het gemiddelde in de regio. Check direct op onze website welk pakket bij jou past!

Adres: Bezelhorstweg 29, 7009 KK Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: 06-13304799
Stad: Doetinchem
Route: Bezelhorstweg 29
Postcode: 7009 KK



op zoek naar gerelateerd: Rijschool Doetinchem, Afrijden Doetinchem, Bromo Doetinchem, Rijles pakket prijzen, Autorijschool NXXT, Auto theorie cursus Doetinchem, ANWB Doetinchem, Slipcursus Doetinchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkeersschool Richard Kaya Verkeersschool Richard Kaya 678 meter Top rijschool, in 1 keer mijn rijbewijs! Aanrader voor iedereen.
جلال حجي لتعليم قياده السيارات - جلال حجي لتعليم قياده السيارات -... 2 km Ik had eerst een aantal rijlessen genomen bij een ander rijschool. Ik was hier niet t...
Autorijschool Dolf Friesen Autorijschool Dolf Friesen 2 km Dolf is echt een super rij instructeur. Ik heb leerzame en leuke lessen bij hem gehad...
Auto- en Motorrijschool Johan Peters Auto- en Motorrijschool Johan Peters 2 km Fijne instructeur, langere lessen van 60 min. Echt een aanrader
Verkeersschool Anneveldt Verkeersschool Anneveldt 3 km Rijopleidingen, Chauffeursopleidingen, Code 95, Nascholing, Vakbekwaamheid Chauffeur,...
Verkeersschool Striekwold Verkeersschool Striekwold 4 km Voor de rij-cursus
Rijschool Kenger Rijschool Kenger 4 km Fijne rijschool! Ik ben door saniye begeleid en was in het begin erg angstig saniye h...
Autorijschool Bosgoed Autorijschool Bosgoed 4 km Erg fijn om Remco als instructeur te hebben gehad. Altijd een rustige en duidelijke u...
Verkeersschool Tempo Doetinchem Verkeersschool Tempo Doetinchem 4 km Erg veel geleerd. Super rijschool en mijn rijbewijs in een keer behaald.
Autorijschool Trip Autorijschool Trip 5 km Echt een goede rijschool voor een goede prijs.
Recensies
In een klap geslaagd! Dat was de zin die mij liet besluiten dat ik bij Kees-Jan wilde gaan lessen. En ook ik ben in 1 keer geslaagd! Ik heb Kees-Jan ervaren als een gemotiveerde man met liefde voor zijn passie. Hij heeft goede humor maar kan op de momenten waar nodig is serieus zijn. Maar alles uiteraard met goede bedoelingen! Ik heb nooit problemen gehad en de communicatie was uitstekend. Ik ben enorm blij dat ik samen met Kees-Jan mijn rijbewijs heb gehaald. Dus: Klap, dé rijschool van de Achterhoek!
Na vast te zijn gelopen bij een andere rijschool en een paar keer te zijn gezakt besloot ik na goed onderzoek om te gaan lessen bij rijschool Klap. Samen met Kees-Jan en Sharon heb ik vervolgens een goed plan gemaakt en nu vandaag in een klap geslaagd! Ik had veel eerder de keuze voor deze rijschool moeten maken en kan rijschool Klap daarom aan iedereen aanbevelen!
Ook Ik ben in 1 klap geslaagd. Kees-jan is een fijne instructeur die er volop voor gaat. Hij weet precies in welke situatie hij wat moet zeggen zodat je snel leert en een enorme motivatie opbouwt om het in 1 klap te halen. Altijd enorm fijn gevoeld in de auto mooie gesprekken gehad en een leerzame tijd. Kortom DE rijschool van de achterhoek!!
Ik ben begonnen bij een rijschool in Doetinchem en liep daar al snel vast. Meerdere keren gezakt. Heb toen besloten om verder te kijken en kwam uit bij Rijschool Klap. Wij zijn helemaal opnieuw begonnen en hij heeft mij alles heel goed geleerd. Zijn manier van lesgeven is heel fijn, we zijn naar Arnhem geweest en hebben meerdere examen routes gereden waardoor ik heel goed voorbereid was. En dus in 1 klap geslaagd… hartstikke bedankt voor de fijne en leerzame tijd.
Ben vandaag in 1 KLAP geslaagd bij rijschool Klap. Door verschillende examenritten te hebben gereden en naar Arnhem geweest te zijn, was ik goed voorbereid voor het examen. Heel erg bedankt voor de leerzame en leuke tijd.
Ik heb recentelijk rijlessen gevolgd bij Rijschool Klap en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. Kees-Jan is een zeer betrokken en professionele rijinstructeur. Kortom, ik zou Rijschool Klap zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele rijschool!
In één KLAP geslaagd! Een hele fijne en leerzame tijd gehad in de lesauto. Er word met aandacht naar je gekeken en geluisterd, ook als het moeizaam ging werd ik weer aan zelfvertrouwen geholpen. Ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen!
Geslaagd bij Rijschool Klap! Het is altijd een gezellige maar ook serieuze sfeer in de auto bij Kees-Jan Klap. Geeft goeie feedback en ziet precies waar je nog tegen aan loopt & complimenteert de dingen die goed gaan! Bedankt voor alles!
Als je voor kwaliteit gaat ga je voor Keesjan Klap. Heeft door zijn jaren ervaring en zijn focus op je juiste plek te hebben een kwalitatief sterke basis om zijn leerling te laten slagen. Ook als het even spannend is keert de rust vanzelf weer terug. Ik ben hier in 1 klap geslaagd, jij binnenkort ook?
In 1 KLAP GESLAAGD, dankzij rijschool klap. Als mensen aan mij zouden vragen welke rijschool ik zou aanbevelen. Dan zou ik gelijk zeggen: Rijschool Klap. Waarom? Dat kan ik snel genoeg zeggen en ook veel over zeggen. Ik heb eerst kort rijles gehad bij een andere rijschool, dat was voor mij geen match . Ik ben op zoek gegaan naar een andere rijschool waar de instructeur ook eventueel om kon gaan met faalangst. Ik kwam uit bij rijschool klap. Ik woon niet in de buurt van Doetinchem, maar toch de gok gewaagd om daar naar toe te gaan. En geen enkel moment spijt gehad. Ook al moet ik voor elke rijles eerst een half uur reizen met de trein. Nou! Dan moet het wel een goede rijschool zijn, om dat ervoor over te hebben!! Ik ben blij dat ik hier rijles heb gehad. Een man met meer dan 10 jaar ervaring maar dat kan je ook zeker merken . Hij is duidelijk , leert je veel over het rijden en ook doormiddel van een ris boek Rijopleiding in stappen. Ik was/ben iemand met faalangst, maar Kees-Jan heeft mij doorheen geloodst, mede daardoor ben ik in 1 klap geslaagd. Kees-Jan, heel erg bedankt voor deze rijlessen en voor je geduld die je met mij moest hebben. En voor de mensen die twijfelen om te weten waar rijles te nemen?! Ik heb 1 antwoord en dat is: ga naar Rijschool Klap !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid