facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool JustDrive

Rijschool JustDrive

Info

Rijles#Rijbewijs#taxi opleiding#Rijschool#Den Haag en omgeving.



"Driving School"
Adres: 2643 JE, 2643 JE Pijnacker
Telefoonnummer: 0624442767
Stad: Pijnacker
Route: 2643 JE
Postcode: 2643 JE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Burks Autorijschool Burks 1 km Slechte ervaring en asociaal gedrag van de rijschoolhouder.
Verkeersschool Niesters BV Verkeersschool Niesters BV 1 km Opleiding rijbewijs Categorie B Opleiding Theorie Categorie B
Van Buuren Verkeersschool Van Buuren Verkeersschool 2 km Rijschool heeft geen controle over eigen lessen, gebeurt veel door bemoeienis van and...
Recensies
Wat een top rijschool is dit! Binnen 2.5 maanden mijn rijbewijs gehaald. Het waren hele leuke, gezellige maar vooral serieuze rij lessen waar ik veel van geleerd heb met als resultaat in 1 keer geslaagd. Nassima en Palwasha jullie zijn toppers!!
Nassima is een top vrouw, echt! Ik kwam van een andere rijschool en daarna bij just drive. Beste beslissing die ik heb genomen! Ze heeft me erdoorheen geholpen, zo geduldig geweest. Met andere woorden top instructrice also je psycholoog. Zou haar iedereen aanraden die zijn of haar rijbewijs wilt gaan halen! Zij laat je echt zien dat iedereen kan rijden als je het maar wilt en er voor gaat. De steun die je nodig hebt! Thanks Nassima!
Ik heb erg leuke rijlessen gehad. Er wordt duidelijk uitgelegd wat je moet doen en hoe je dit moet doen. Dus kan ik Just Drive zeker aanraden!
Super blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb. Top rijinstructeurs eerlijk en super lief. Van mij krijgen jullie en dikke 10. En nog onwijs bedankt ,voor het behalen van mijn rijbewijs. Shirley
Erg leuke rijlessen gehad, ook soms wel een beetje direct recht voor je raap, maar toch goed advies en uiteindelijk heb ik er niet veel lessen voor nodig gehad om te slagen. Dus kan ik Just Drive zeker aanraden!
Rijschool Just Drive is zeker aan te raden! Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de goede begeleiding van de instructrices. Er wordt duidelijk uitgelegd wat je moet doen en hoe je dit moet doen. De instructrices zijn professioneel, deskundig maar ook vooral heel gezellig. Hierdoor ga je met een goed gevoel je rijles in en hou je er een leuke en fijne ervaring aan over.
Met heel veel geduld heeft ze alle handelingen zo vaak mogelijk uitgelegd naar wens van de leerling, altijd een prettige sfeer tijdens het lessen. Elke week weer met plezier gewacht op mijn nieuwe les. Met alle dank aan Nassima heb ik nu ook eindelijk mijn rijbewijs.
Vandaag geslaagd voor mijn praktijkexamen! Wat een fijne rijschool, zowel goede ervaring met flexibiliteit als ondersteuning. Ik zou Just Drive zeker aanraden!
Afgelopen week gelijk in een keer geslaagd en dat allemaal dankzij rijschool Just Drive. De lessen zijn niet alleen enorm leerzaam en duidelijk ook altijd erg gezellig. Ik raad dan ook zeker deze rijschool aan!!!
Deze rijschool is zeker een aanrader. Heb voorheen bij een andere rijschool gereden en heb alleen maar de verkeerde dingen geleerd. Deze rijschool laat je precies zien wat je wel en niet moet doen op de weg. Ben heel erg blij met mijn behaalde resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid