facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Juma

Rijschool Juma

Info

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele autorijschool in Assen? Dan ben je bij Rijschool Juma in Assen aan het goede adres.

Geschiedenis

Wij garanderen aan iedereen in Assen autorijlessen op een kwalitatief hoog niveau. Dit betekent dat wij in staat zijn om samen met jou de meeste geschikte vorm van autorijles in Assen te selecteren.

Tijdens de autorijles rijd je in een witte Volkswagen Polo. Bij elke les wordt je opgehaald van huis of eventueel een andere locatie en uiteraard ook weer thuis gebracht. Er wordt gebruik gemaakt van een afsprakenkaart en een instructiekaart, dit om komende afspraken niet te vergeten. Rijschool Juma in Assen zal je begeleiden en motiveren tot aan het examen.

Adres: 9407PK Assen
Telefoonnummer: 0633997764
Stad: Assen
Postcode: 9407PK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RijschoolTom.nl  Assen RijschoolTom.nl Assen 477 meter Super rijschool! Je wordt zeer goed voorbereid voor het examen. Dit doormiddel van ee...
Koops Novl opleidingen Koops Novl opleidingen 2 km Mooi materiaal, fijne les gehad van Jan
Verkeersschool Oosterpoort - VOT Assen Verkeersschool Oosterpoort - VOT Assen 3 km Mijn eerste ervaring gaat niet goed. De instructrice voor mijn is niet zo aardig, bee...
Recensies
Top rijschool! Binnen 4 lessen mijn rijbewijs gehaald! Oke ik heb eerst een andere rijschool gehad dus ik wist al heel veel. Super leuke en aardige instructeur die mij nog zeer handige tips heeft gegeven. Zat nooit op zijn telefoon en gaf alle aandacht aan mij. Met andere woorden: dik tevreden en zeker een aanrader. Ik vond het jammer dat ik niet gelijk bij deze rijschool ben gaan lessen!
Slechte rijschool !!! Rijinstructeur zat onder de les die al niet super lang duurt vaak op de telefoon bezig Vervolgens word er maar verwacht dat je net als alle andere die bij deze rijschool les gehad hebben alles ook net zo snel als hun alles onder de knie hebt hierdoor werd ik zeker niet op mij gemak gesteld omdat de rijinstructeur maar verwachtingspatroon heeft van jou totaal geen geduld want na paar lessen werd mij dus gezegt dat ik better ergens anders kon gaan rijlessen deze rijschool zou ik zeker niet aanbevelen en al helemaal niet wanneer je niet zo snelle leering bent want dan word je toch maar andere rijschool aanbevolen! Gewoon weggooid geld waardeloos!!
Heel tevreden! Goede en leerzame lessen. Heel flexibel, maakt altijd tijd voor je en heeft veel geduld. Binnen 4 maanden rijbewijs in 1x gehaald!
Top rijschool. Duidelijke uitleg en een erg aardige instructeur die geduld heeft. En het neusje van de zalm, dat het minder duur is dan andere rijscholen in en rondom Assen. Aanrader!
Fijne rijschool! De instructeur is eerlijk, geduldig en geeft duidelijke instructies! De lessen zijn georganiseerd en leerzaam!
Na een paar lessen in één keer geslaagd! Hele aardige instructeur. Heel flexibel in lessen plannen, duidelijke instructies en vooral heel veel geduld. Zeker een aanrader!
Hele goede rijschool, is eerlijk en neemt de tijd. Na een paar lesjes in 1 keer geslaagd! Dankje wel!!
In een keer geslaagd! Een goede en boven al professionele instructeur! Zeker een aanrader!
ik ben geslagd ! Goede ervaring , netjes afspraaken Hartelijk bedankt
Met behulp van juma rijschool haalde ik mijn rijbewijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid