facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Jeremy

Info

In het drukke verkeer van tegenwoordig is een goede rijopleiding een must!

Geschiedenis

Bij Rijschool Jeremy kun je terecht voor rijlessen in Hilversum en omstreken. Er is sprake van een kleine onderneming waar goed en veilig leren rijden de trefwoorden zijn. Als franchisenemer van Bosch & Veenstra worden rijlessen van zeer goede kwaliteit aangeboden waarbij gestreefd wordt naar een hoog slagingspercentage.

Adres: 3e Havenarm 11, 1216 BD Hilversum
Telefoonnummer: 06-15081330
Stad: Hilversum
Route: 3e Havenarm 11
Postcode: 1216 BD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Rijschool Hilversum, Jeroen de later rijschool, Rijles Hilversum angst, Rijschool Hilversum slagingspercentage, BVO rijschool, Motorrijles Hilversum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Rens en Rens Rijschool Rens en Rens 140 meter Echte toppers hier! Ze leren je niet examen rijden. Maar Motorrijden. Het examen is d...
Autorijschool Top Autorijschool Top 172 meter In een keer geslaagd! Heel tevreden. Altijd goede communicatie en goede rijlessen.
Bosch Veenstra Rijopleidingen Bosch Veenstra Rijopleidingen 328 meter Één van de betere rijscholen in het gooi!
Autorijschool Rob Nauta thodn Lesgo Autorijschool Rob Nauta thodn Lesgo 625 meter Ontzettend geduldige en begripvolle rij instructeur. Leert je echt veilig de weg op t...
MotoJon MotoJon 3 km Zeer ervaren en fijne rijschool. Altijd vriendelijk, gezellig en veilig lessen op goe...
ANWB Rijopleiding Gooi en Flevoland ANWB Rijopleiding Gooi en Flevoland 9 km Een super goede ervaring bij ANWB met het lessen voor mijn rijbewijs. Ben op mijn 16,...
Recensies
Ik kan iedereen rijschool Jeremy aanraden!! Zelf heb ik rijles van Jeroen gehad en ben hier echt zeer tevreden over. Jeroen geeft duidelijke instructies, heeft geduld, zorgt voor een ontspannen sfeer in de auto en gaat er 100% voor om je te laten slagen. Over mijn afrijden was ik gespannen en onzeker maar Jeroen heeft nooit aan mij getwijfeld en ben ik door zijn fijne en goede rijlessen in 1 keer geslaagd. Super bedankt voor de afgelopen 7 maanden Jeroen!
Bij Jeroen heb ik in één keer mijn rijbewijs weten te behalen. Met elke keer rijden, weer een leerzame en gezellig les. Er wordt op een rustige manier les gegeven, waardoor alles heel erg duidelijk is. Hiernaast is Jeroen heel flexibel in lestijden, als er een plekje vrij komt probeert hij jou er zo snel mogelijk tussen te zetten. Daarom raad ik deze rijschool zeker aan!!
Top rijschool! Ik heb mijn rijbewijs bij Jeroen in 1x weten te behalen. De instructeur legt alles duidelijk uit en neemt de tijd om het nog een keer uit te leggen. Hij is ook erg flexibel in de lestijden wat prettig is. Kortom dus een aanrader. Bedankt!
Ik kende Jeroen al een tijdje! Toen ik oud genoeg was begon ik met lessen. Heb in een keer mijn rijbewijs gehaald. Lessen verliepen heel soepel, alles was heel duidelijk. Ik vond het altijd heel spannend maar Jeroen heeft geleerd om in mezelf te geloven en daardoor is het in een keer gelukt! Inplannen van lessen kon altijd heel makkelijk, daardoor kon ik elke week een ritje maken. Daarom raad ik deze rijschool zeker aan!!
Sowieso de beste rijschool in Hilversum en omstreken! Jeroen is een topinstructeur die echt de tijd voor je neemt om je alles goed uit te leggen en aan te leren. Daarnaast zorgt hij voor een ontspannen sfeer waardoor de rijlessen altijd gezellig zijn! Absolute aanrader voor iedereen :
Ik raad deze rijschool zeker aan! Jeroen, mijn instructeur, is altijd begripvol, geduldig en duidelijk. Ik heb mijn rijbewijs hier ook in één keer weten te halen. Jeroen is heel goed bereikbaar en, niet onbelangrijk, hartstikke gezellig om mee in de auto te zitten.
Net in 1x mijn rijbewijs gehaald dankzij de toplessen van Jeroen! Blijft heel geduldig tijdens de lessen, ook als je ergens meer moeite mee hebt. Hij is super aardig en je kan altijd een gezellig praatje maken. Legt alles ook duidelijk uit. Zeker een aanrader!
Rijlessen bij Jeroen waren altijd leuk en prettig. Gezellige man met een goede oog voor de leerling. Ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald en dat is natuurlijk alleen maar te danken aan het goede begeleiding van Jeroen! Nogmaals bedankt Jeroen!
Hele goede rijschool, les gehad van Jeroen, dankzij hem toch mijn rijbewijs gehaald ondanks de stress die ik had hahah. Ik zou deze rijschool en instructeur zeker aanraden: Hij luistert ook goed naar als je iets lastig vindt en dankzij hem had ik meer vertrouwen erin. Bedankt Jeroen voor alles Beaudine
Rijschool Jeremy is een hele leuke rijschool! ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! De lessen met mijn instructeur Arjen waren heel leerzaam en ook heel gezellig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid