facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Jan van der Linde

Rijschool Jan van der Linde

Info

Rijschool Jan van der Linde is dé rijschool voor de NOP, Urk en omliggende plaatsen waar jij je rijbewijs haalt. Kijk ook op www.rijschooljanvanderlinde.nl

Geschiedenis

Dé Autorijschool voor de hele Noordoostpolder, Urk en omliggende plaatsen waar jij je rijbewijs categorie B haalt. Ook voor theorieles en lesmaterialen.



"Voor je rijbewijs,theorieles en E achter B opleiding ga je natuurlijk naar Rijschool Jan van der Linde uit Ens. Hoog slagingspercentage, professionele ervaren instructeur. Ook voor mensen met faal- en rijangst.Op de wesite is een webshop aanwezig voor het bestellen van theorielesmaterialen.Voor meer info: zie de website."
Adres: Uitloop 30, 8307 DR Ens, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0622782087
Stad: Ens
Route: Uitloop 30
Postcode: 8307 DR


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Erg goede rijschool, altijd leerzame en gezellige lessen gehad van een top instructeur. Dankzij deze rijschool in een keer mijn rijexamen gehaald, zeker een aanrader.
Vanochtend mijn rijbewijs gehaald!! Jan heeft super fijne uitleg, ook neemt hij alle tijd voor je. De lessen zijn niet alleen leerzaam maar ook super leuk en gezellig! een leuke Man met veel Humor! Suuuuppeeerrrr bedankt Jan!! Ben je voor eeuwig dankbaar!
Een super rijschool! Jan nam tijd voor de dingen wat ik lastig vond mede hierdoor heb ik mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen.
Zeker goede rijschool! Leuke lessen met geduldige uitleg en feedback.
De rijlessen met Jan hebben mij super goed voorbereid op het behalen van mijn rijbewijs. Tijdens de lessen kreeg ik goede tips, kon ik veel vragen stellen en er was tijdens het rijden altijd een gezellig sfeer in de auto. Hierdoor ben ik zelfs in 1 keer geslaagd voor mijn examen!
Erg goede rijschool. Jan is erg geduldig en een gezellige rij-instructeur. Ik heb leerzame en zeker leuke lessen gehad. Ik zou deze rijschool iedereen aanraden.
Super goede rijschool. Jan is een top docent die je helpt bij het rijden maar ook helpt als het bij jezelf even niet meezit. Hij blijft geduldig als je fouten maakt en plant pas een rijexamen in als je er zelf vetrouwen in hebt. Ik zou zeker weten naar deze rijschool gaan!
Altijd naar mijn zin gehad tijdens rijlessen bij Rijschool Jan van der Linde! Jan is een top rijinstructeur. Hij laat je op je gemak voelen in de auto en geeft altijd duidelijk aan waar je op moet letten. Ook altijd goede communicatie gehad voor het inplannen van rijlessen. In 1x geslaagd, bedankt Jan!!!
Super fijne rijschool! De lessen zijn op jouw tempo en Jan zorgt ervoor dat je examen doet wanneer je er echt klaar voor bent. In 1x geslaagd!
Fijne rijschool! Jan heeft prettige manier van omgaan en lesgeven, ziet wat je nodig hebt. In 1x geslaagd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid