facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Ipskamp

Rijschool Ipskamp

Info

De route naar zelfstandigheid



"Autorijschool Ipskamp is een enthousiaste rijschool in de Hoeksche Waard. Waar het halen van je rijbewijs centraal staat. Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk, echter gaat kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen aan de route naar zelfstandigheid!"
Adres:
Stad: 's-Gravendeel


Recensies
Hele fijne lessen gehad! In de auto is een fijne sfeer. Ook tijdens de lessen worden leuke ideeën bedacht om je te kunnen focussen op iets wat je lastig vind. Heel veel leuke en leerzame lessen gehad en in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!
Hele fijne en gezellige sfeer in de auto waardoor je je op je gemak voelt tijdens het lessen en beter presteert. Hij let goed op wat je kan en waar nog aan gewerkt moet worden en daagt je uit voor verbetering. Hele fijne tijd gehad en altijd met plezier gelest. Zeker aan te raden.
Een enthousiaste en gezellige instructeur en is erg betrokken bij de leerling. The Best!
Door een goeie sfeer was het altijd gezellig tijdens de lessen. Ondanks de gezelligheid was het ook erg leerzaam en werd er goed uitgelegd. Zeker een aanrader!
Er is een fijne sfeer tijdens de rijlessen waardoor je snel nieuwe dingen oppikt. Ik heb hier met veel plezier mijn rijbewijs gehaald!
Een enthousiaste en gezellige instructeur en is erg betrokken bij de leerling. Hij neemt de tijd om je te helpen en aan te sturen waarbij nodig is. Absoluut een aanrader dus!
Altijd super fijne lessen gehad met goede uitleg. Gezellige sfeer in auto. Had in minder dan een jaartje m’n rijbewijs
Heel fijn dat ik bij deze rijschool heb gelest, altijd leuke en leerzame lessen gehad!
Aanrader als je op zoek bent naar een goede rijschool! Vanaf de eerste les voelde ik me op mijn gemak door de relaxte sfeer en de geduldigheid van Kevin. Je wordt meteen in het diepe gegooid waardoor je snel alles oppakt en sneller klaar bent voor je examen.
Goede rijschool! Kevin neemt de tijd om je alles rustig en duidelijk uit te leggen. De sfeer in de auto is positief en er is ruimte om te leren en fouten te maken. Een echte aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid