facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Het Groene Licht

Rijschool Het Groene Licht

Info

Website: www.rijschoolhetgroenelicht.nl
E-mail:[email protected]
Tel: 0645732349

Geschiedenis

Rijschool

Adres: De Kandelaar 108, 1852KL Heiloo
Telefoonnummer: +31614906699
Stad: Heiloo
Route: De Kandelaar 108
Postcode: 1852KL



op zoek naar gerelateerd: Versterre
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool M&L BV Rijschool M&L BV 784 meter Wij staan voor Kwaliteit en Veiligheid! Met veel plezier en geduld geven onze instruc...
Versterre Rijschool Versterre Rijschool 1 km Houd zijn hand aan het stuur bij kandidaat zodat ze doorrijden over een dubbele door ...
Rijschool Victorie Rijschool Victorie 2 km Rijlessen, rijschool in Alkmaar, Heiloo en omgeving
Recensies
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs, mede dankzij mijn top instructeur Tolga. Hele relaxte sfeer waardoor ik erg op mijn gemak was. super goede uitleg ik ben mega tevreden! Zeker een aanrader
Tolga is naast een geweldige rij-in structeur een geweldig persoon en laat je je op je gemak voelen in de auto! ik kan niets anders dan Rijschool Het Groene Licht aanraden aan te raden aan mijn familie en vrienden. naast de instructies die Hij geeft, als je na de uitleg een onderdeel niet snapt, legt Tolga rustig en duidelijk uit. Ik had me geen betere rij-lessen kunnen voor stellen! Ben in 1x geslaagd. Tolga en Het groene licht, Bedankt voor alles !
In één keer geslaagd voor mijn rijexamen door de goede en duidelijke lessen van Tolga. Door flexibele lessen en de juiste hulp raad ik iedereen het Groenelicht Tolga aan.
Vandaag in een keer geslaagd voor het praktijkexamen. Dit was zeker niet gelukt zonder het geduld dat Caspar met me had tijdens de rijlessen. Een betere rijschool had ik me niet kunnen wensen!
Top rijschool, vandaag in 1 keer geslaagd! Dankzij mijn top instructeur Tolga. Aanrader.
Top rijschool! Afgelopen week geslaagd bij Caspar. Hij is een warme hartelijke man, heeft veel geduld voor zijn leerlingen en blijft altijd positief. Echt een topper!
Met het eerste examen geslaagd, mede dankzij Tolga. Een geweldig instructeur die je duidelijk en snel de weg op helpt. Er was altijd een gezellige sfeer in de auto en daardoor voelde ik mijzelf al snel op mijn gemak. Uiteindelijk zonder problemen, en opmerkingen van de examinator geslaagd. Zeker een aanrader. Thanks Tolga!
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen! super blij! Bedankt voor alle lessen en praatjes en lekkere kopjes koffie veel geleerd en het theorie progamma is echt een aanrader als je dyslectie heb. Nooit kunnen leren en nu meteen gehaald. Tussentijdsetoets ook meteen gehaald. Top rijschool! Hebben veel geduld Bedankt voor alles!!
Vrienden van mij hadden deze rijschool aangeraden en wat ben ik blij dat ik uiteindelijk voor deze rijschool had gekozen. Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd, dankzij alle goede lessen. Niaz heeft mij veel geleerd en ook vertrouwen gegeven. De lessen waren top! Alles werd altijd op een goede rustige manier uitgelegd en daarnaast was het altijd gezellig in de auto. Echt een aanrader voor iedereen! Bedankt Niaz!
De Rijschool Het Groene Licht heeft een hele fijne manier van lesgeven. Niaz is een erg positieve rijinstructeur die een fijne en duidelijke uitleg heeft om naar te luisteren, zeker een aanrader om hier uw rijlessen te nemen dus! Ik heb het hier er naar mijn zin gehad en ben ook in 1 x geslaagd door alle goede tips en lessen die mij gegeven zijn. Super bedankt!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid