facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Herman Beek

Info

Persoonlijke begeleiding en een hoge slagingskans! ... Dan ben je bij auto- en motorrijschool Herman Beek aan het juiste adres!

Geschiedenis

Starten met 16,5 jaar?

19-10-2011
1 November 2011 start 2toDrive. Jij hebt vanaf dan dé kans om eerder je rijbewijs te halen! Door 2toDrive kun je nu al eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18de verjaardag alleen de weg op onder begeleiding van de door jouzelf gekozen coach(es). Je hoeft dus niet meer tot je 18de te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen, hoe cool is dat?

Alleen jongeren die op of na de startdatum 17 jaar worden, mogen het praktijkexamen afleggen bij het CBR. Ben jij al 17 op het moment dat 2toDrive start? Dan mag je wel beginnen met lessen volgen maar vanaf je 18de mag je het praktijkexamen afleggen.

Hoe werkt het?
•Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.
•Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen.
•Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.
•Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18de in de auto rijden samen met je coach.
•Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

Voor meer informatie kijk op: www.2todrive.nl



"Rijlessen nemen op een leuke en vlotte manier? Dan ben je bij auto- en motorrijschool Herman Beek aan het juiste adres! Je leert op een goede, veilige en vooral betrouwbare wijze met het voertuig om te gaan op een manier die bij jou past. Met maar één doel: jou uiteindelijk klaar te stomen voor het halen van je rijbewijs!"
Adres: Nieuwstad 13, 9251 LN Bergum
Telefoonnummer: +31511465135
Stad: Bergum
Route: Nieuwstad 13
Postcode: 9251 LN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkeersschool Nico Lykelema Verkeersschool Nico Lykelema 510 meter Het adres voor je Rijbewijs!! Auto, Motor en Aanhangwagen
PopGroove PopGroove 711 meter Muziekschool Popgroove in Friesland
Rijschool Wander Kooistra Rijschool Wander Kooistra 898 meter Haalt asociaal in in woonwijk om een fietser aan te spreken op z'n rijgedrag..
Chr Nat. Mavo Bergum Chr Nat. Mavo Bergum 931 meter De Chr. Mavo aan de JD De Vriesstraat te Burgum. Eind jaren '80 kreeg deze school de ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid