facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Hemmo

Rijschool Hemmo

Info

Wil jij je rijbewijs halen voor je auto? Dan ben je hier aan het juiste adres om dat goed en op een prettige manier te halen! Dus twijfel niet langer en neem contact met me op! Haal je rijbewijs met een lach bij H.H Mulder! (Website is under construction)



"Bij Rijschool Hemmo heb je een vaste IBKI-bevoegde rijinstructeur, scherpe tarieven alleen betalen voor gevolgde lessen een comfortabele lesauto Mercedes A-klasse, rijles voor rijbewijs B, een ontspannen lessfeer, extra aandacht voor rijvaardigheid, moderne effectieve aanpak nieuwe stijl BOVAG-garantie. Rijlesapp waar jezelfof je ouders de voortgang, uren of betalingen bij kunnen houden."
Adres: Schoolstraat 6, 7625 PN Zenderen
Telefoonnummer: +31612180907
Stad: Zenderen
Route: Schoolstraat 6
Postcode: 7625 PN


Recensies
Rijschool Hemmo is een aanrader voor iedereen die op een leuke en leerzame manier zijn rijbewijs wil halen. Ik heb altijd met plezier de rijlessen gevolgd door de fijne en duidelijke uitleg van Hemmo.
Bij Hemmo is het echt altijd leuk en heel leerzaam in de auto. Hij neemt goed de tijd voor je en maakt het echt gezellig. De uitleg van alle verkeerssituaties zijn duidelijk en je begrijpt ze meteen, waardoor je ook meteen jezelf goed kan aanpassen. Ik heb echt een hele leuke tijd gehad bij Hemmo in de auto en ben ook snel en in een keer geslaagd. Hemmo bedankt!
Rijschool Hemmo is zeker voor iedereen aan te raden. Hij legt alles zeer goed uit en is ook echt bereid om je met alles zo goed mogelijk te willen helpen. Verder is Hemmo ook goed in de omgang met mensen en is ook heel flexibel met afspraken maken. Ik heb hier een hele leuke tijd gehad en ging er altijd met veel plezier naar toe.
Ik heb een leuke maar ook vooral leerzame periode gehad bij Hemmo tijdens het behalen van mijn rijbewijs. Je wordt goed voorbereid naar een examen gestuurd. Een aanrader voor iedereen!
Na een wisseling van rijleraar het laatste deel van mijn rijlessen bij Hemmo gevolgd. Ondanks dat ik al ver met mijn lessen was heb ik toch nog veel kleine dingen kunnen leren van Hemmo. Dit heeft mij zeker geholpen met mijn examen. Daarnaast was het altijd ook erg gezellig in de auto, wat natuurlijk ook belangrijk is. Ik ben dan ook zeer tevreden over Hemmo en kan hem ook zeker aanraden!
Ontzettende fijne begeleiding door het hele proces, perfecte voorbereiding naar het examen toe.
Erg fijn om bij Hemmo je rijbewijs te halen! Je leert erg veel tijdens de lessen en doordat je een systematische manier leert om met situaties om te gaan in de auto krijg je snel zekerheid in het autorijden. Een ander punt wat ik top vond is de flexibiliteit van Hemmo met zowel het plannen van rijlessen. Heb altijd met veel plezier gelest, en kan Hemmo dan ook zeker aanraden aan iedereen!
De rijlessen bij Rijschool Hemmo waren plezierig, maar vooral ontzettend leerzaam. Hemmo legt alles duidelijk en rustig uit, hierdoor creëert hij een fijne sfeer in de auto. Ik heb mijn rijbewijs snel kunnen halen omdat er veel flexibiliteit bij hem is. Nu voel ik mij zelfverzekerd en veilig in het verkeerd dankzij Hemmo, dankjewel!! Je rijbewijs bij Hemmo halen is zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid