facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Harm Hoek

Rijschool Harm Hoek

Info

HOOG SLAGINGSPERCENTAGE met 20 jaar instructeurs ervaring.
Ook voor Spoedopleiding kan in 2,3,4 weken tijd.

Geschiedenis

Rijlessen voor auto, motor en bromfiets

Wij houden van jouw rijles (aan)tekeningen bij in een schriftje die je thuis rustig kunt doornemen, zodat je je kunt voorbereiden op de volgende rijles.

Ook zit al onze rijschool auto's een camera waarmee je thuis m.b.v. een sd-kaartje terug kunt kijken. Het grote voordeel hiervan is dat je dan vanaf een afstand de situatie objectief kunt bekijken en weet hoe je de volgende keer een situatie anders zou kunnen aanpakken.

WWW.HARMHOEK.NL
[email protected]

Adres: Siriusstraat 2, 7622 VZ Borne
Telefoonnummer: 0622336634
Stad: Borne
Route: Siriusstraat 2
Postcode: 7622 VZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autospoedopleidingnederland Autospoedopleidingnederland 0 meter Ik wou al een hele tijd mijn rijbewijs halen en ook graag natuurlijk zo snel als het ...
Autospoedopleiding.nl Autospoedopleiding.nl 0 meter De Spoedopleiding kan in 2,3,4 weken tijd.Bij de 1ste les dien je in bezit te zijn va...
Recensies
Ik wou al een hele tijd mijn rijbewijs halen en ook graag natuurlijk zo snel als het kon. Toen ik Harm Hoek ontdekte plande ik direct mijn theorie in en slaagde ik de 2e keer, niet kort daarna kon ik dankzij Harm al de rijlessen volgen en afrijden. Natuurlijk in 1 keer geslaagd zonder moeite! Harm hoek laat je echt alle aspecten zien van het brommer rijden en laat je ook weten wat je fout doet. Daar leer je heel snel van zodat dat niet fout gaat bij het examen! Ik mag zo mijn rijbewijs en brommer ophalen! Heel erg bedankt Harm!
Vandaag ben ik de tweede keer geslaagd voor het motor examen!! De eerste keer ging het niet zo lekker en had ik dus wat meer tijd nodig. Ik was erg van slag en werd op een vreemde manier door een grote rijschool in de omgeving gelokt om bij hen snel een examen te kopen. Ik ben hier niet op in gegaan omdat ik mij hiervoor niet laat gebruiken en ik vind dat je zo niet met je collega,s om gaat. Ik ben erg blij met de lessen van Harm en het engelen geduld wat hij met mij heeft moeten hebben!!!
Harm heeft mij erg goed geholpen om m’n rijbewijs in één keer te halen. Het kunnen terugkijken van de lessen is heel erg handig. Ik kon elke week lessen zolang ik dat maar enigszins vooruit had gepland. Net voor mijn examen heeft hij zelfs in het weekend nog met mij gereden om er zeker van te zijn dat ik in één keer door zou zijn. Harm bedankt!
1e keer geslaagd om 08:00 s’ochtends. En een mooie parkeerplek recht voor het cbr :. Groeten, Bram
Meteen de eerste keer geslaagd. Harm zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent en pas examen doet als je er ook echt klaar voor bent. Vlak voor mijn examen heb ik ook nog een les in het weekend kunnen nemen wat erg fijn was. Het gebruik van een schriftje waar hij tips in opschrijft is ook heel erg fijn. Bedankt Harm!
Ik ben een paar maanden geleden begonnen met de rijlessen bij harm. Toen heb ik redelijk snel veel lessen gekregen. Harm heeft mij goed geholpen met werken aan mijn minpunten. Door de goede hulp en inzet van harm heb ik in 1x kunnen afrijden. Raad deze rijschool aan.
Net als mijn vriend Dylan ter Braak, ben ik ook vanmorgen de 1e keer geslaagd bij rijschool Harm Hoek voor me autorijbewijs! Harm bedankt en veel groetjes van Dylan en mij Iris Wevers.
Ik heb een tijdje geleden via een krantenbericht over een aantal rijscholen de rijschool van Harm Hoek gevonden, ik heb toen contact met hem gemaakt om een proefles aan te vragen. Die verliep goed en ik koos ervoor om bij hem te blijven lessen, hij gaf mij zijn agenda en liet mij mijn lessen inplannen, super handig! Voor de lessen zelf kreeg ik van Harm een schriftje mee waarin hij tijdens de les situaties uittekent, voorbeelden en tips geeft. Ook kreeg ik na de les een SD kaartje mee die ik in mijn laptop kon doen om vervolgens mijn rijles kon terug kijken, in combinatie van het schriftje kon ik dus momenten terugzoeken waar ik een fout maakte, of waar ik een situatie beter kon aanpakken. Harm gaf mij commentaar wanneer dat nodig was, maar gaf ook complimenten wanneer je die verdient had. Hij is rustig, heeft geduld voor zijn leerlingen en is makkelijk mee te communiceren, dat zag ik ook terug wanneer een andere leerlingen mij naar huis brachten. Al dat samen heeft ervoor gezorgd dat ik door middel van leren van Harm in 15 lessen van een uur geslaagd ben voor mijn examen!
Nadat mijn dochter bij een andere rijschool gezakt was voor haar AM wegens gebrek aan communicatie met mij of haar. Naar Harm Hoek overgestapt, wat een verademing, duidelijke heldere communicatie. Hier geen groepslessen die niet van te voren zijn verteld, maar 1 op 1 en aandacht voor de persoon zelf. Dit heeft dan ook geresulteerd in een positief eind resultaat. Zeker een aanrader.
Vanochtend de eerste keer geslaagd zonder tussentijdse toets. Gisteravond heeft Harm nog tijd gemaakt voor een extra les. Bedankt Harm
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid