facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Hans van Eil

Rijschool Hans van Eil

Info

Rijschool Hans van Eil uit Chaam. Verwacht een goede service, vakkennis en een persoonlijke benadering.

Voor contact: 0653832003

Geschiedenis

Rijschool van Eil is een rijschool die staat voor een eerlijke en kwalitatief goede rijopleiding, ofwel een goede prijs voor het behalen van je rijbewijs. Bij rijschool van Eil krijg je waar voor je geld. Afspraken worden nagekomen, en er wordt een heel uur (60 minuten) gereden.

Het halen van je rijbewijs is een serieuze zaak. Bij rijschool van Eil staat de leerling centraal. Samen met de leerling wordt bepaald hoe je rijopleiding eruit komt te zien.

Buiten het feit dat je een bekwame en veilige chauffeur wordt, is het ook belangrijk dat je plezier krijgt in het autorijden.

Rijschool van Eil voldoet aan alle eisen van het CBR, en is ook RIS gecertificeerd. Door het volgen van bij- en nascholing blijft de kennis up-to-date.

Adres: Beckershagen 4, 4861SG Chaam
Telefoonnummer: 06-53832003
Stad: Chaam
Route: Beckershagen 4
Postcode: 4861SG


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid