facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Graauw

Rijschool Graauw

Info

De snelste weg naar je rijbewijs!

Geschiedenis

Rijschool Graauw helpt u graag verder voor het behalen van uw B en BE rijbewijs. U kunt vrijblijvend informatie aanvragen door te bellen of mailen.

Rijles voor auto krijgt u in een Mercedes E-klasse.

Rijles voor E achter B krijgt u in een Hummer H3

Adres: molenstraat 39, 4567 BA Clinge
Telefoonnummer: 0640014761
Stad: Clinge
Route: molenstraat 39
Postcode: 4567 BA


Recensies
Helaas kan je niet minder als 1 ster geven. Hij heeft iemand gewoon buiten gegooid met jij gaat het nooit halen. Deze persoon kon gelukkig wel terecht bij een andere geweldige rijschool! Deze persoon werd 1 week voor haar rijtest naar buiten gegooid, omdat ze op 1 week geen schakel kon leren rijden... de rijschool besloot 1 week voor haar rijexamen de automaat om te ruilen voor een schakel. Terwijl zei geen schakel kan. Dit is een schande. Ook heeft zij nooit geleerd achteruit in te parkeren zo der camera niet elke auto heeft een camera toch? De persoon in kwestie durfde geen recensie op haar naar te zetten vandaar dat ik het doe. Deze slechte dingen zouden zeker bekender moeten worden! Ben benieuwd wat het CBR van zulke praktijken vind... Dan heb ik een paar andere nog niet genoemd!
Goede rijschool met zeer vriendelijke instructeur!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid