facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Goosen

Rijschool Goosen

Info

Onze rijschool is opgericht in 1991 en is sindsdien uitgegroeid tot een gedegen en allround rijschool. U kunt bij ons terecht voor uw auto-, motor-, aanhanger- of bromfietsrijbewijs.

Onze taak

Eerlijk en betrouwbaar zijn naar de klant. Beginnende bestuurders opleiden tot veilige en besluitvaardige verkeersdeelnemers. Waar Kwaliteit hoger in het vaandel staat dan kwantiteit. Een vlotte maar verantwoorde doorstroming naar uw rijexamen. En dat u met plezier en met een goed gevoel later nog aan uw lessen zal terugdenken.

Producten

Auto, motor, aahangwagen en bromfiets

Adres: Kooizand 10, 8321ZG Urk
Telefoonnummer: 0653172940
ln.tenteh@nesoogloohcsjir
Stad: Urk
Route: Kooizand 10
Postcode: 8321ZG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: rijschool romkes, rijschool marknesse, rijschool post urk, rijschool paal, rijschool noordoostpolder, autorijschool hendriks, rijschool goossens geel, rijschool hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RI&S Brandbeveiliging RI&S Brandbeveiliging 2 km Mooi bedrijf om BHV trainingen voor te geven.
Recensies
Mijn BE rijbewijs gehaald via deze rijschool. Pieter heeft het mij heel snel en goed geleerd, je kan met hem lachen en hij is lekker direct. Top!
Ontzettende leuke en goede rijlessen gevolgd bij rijschool Goosen en met het resultaat dat ik in 1 keer geslaagd ben voor mijn praktijkexamen! Mijn instructrice Joke heeft me ontzettend goed geholpen, ze heeft veel geduld met me gehad, ik mocht haar alles vragen en ze was ontzettend duidelijk met de rijlessen. Ze bereiden je goed voor op je examen, zijn kritisch en scherp maar op een goede en leerzame manier. Ik heb bij Goosen echt een top tijd gehad en ben ze hartstikke dankbaar voor de goede begeleiding!
Vandaag geslaagd voor.mijn motor rijbewijs, instructie gehad van Pieter, direct en eerlijk commentaar,.je weet waar je aan toe bent. Goede rijschool met veel ervaring.
Werd onklantvriendelijk behandeld. toen ik vroeg of er nog plek was omdat ik van de andere rijschool geen bericht kreeg, want ik kies gewoon een willekeurige rijschool, heb geen voorkeuren kreeg ik te horen "oh dus dan zijn wij eigenlijk 2e of 3e keus?"" Nou sorry hoor. Klant is koning is het toch? dan ben je mij als klant kwijt.
Aanhanger rijbewijs hier afgerond. Mooie rijschool waar ze voor resultaten gaan. Goosen bedankt
Prima rijschool, leuke lessen. In 1x geslaagd
Mooie rijschool met ervaring
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid