facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Geslaagd

Rijschool Geslaagd
Adres:
Telefoonnummer: 0646562120
Stad: Etten-Leur


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkeersschool Blom Verkeersschool Blom 1 km Echt heel slecht, heb hier scooter lessen gekregen en is zeker niet aan te raden. Gee...
Blom Slipcontrol Blom Slipcontrol 2 km In 1 keer geslaagd voor mijn C rijbewijs. Proffesionele instructeurs hartelijk beda...
Recensies
Afgelopen week ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs, dankzij de goede begeleiding van mijn rij instructeur Ivo! Ivo is heel geduldig en geeft op een goede en duidelijke manier feedback. Hij is altijd positief en dat motiveerde mij zeker ook! De rijlessen waren erg leerzaam maar vooral ook erg gezellig! Ik kijk met veel plezier terug op mijn rijlessen. Rijschool Geslaagd is zeker een aanrader! En nu geen gemaar meer hé Ivo haha.. Nogmaals heel erg bedankt voor de goede, leuke en leerzame lessen!!
Rijschool geslaagd, is zeker de juiste keuze om te gaan slagen! De lessen zijn goed maar ook gezellig. Er word geen druk op je gezet, maar je word wel gewoon duidelijk verbeterd. Tijdens de lessen heb ik ook gemakkelijk theorie kunnen halen dankzij Ivo. Ik heb hier een goeie tijd gehad, en ik raad deze rijschool zeker aan!
Afgelopen week ben ik In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs door de zeer goede begeleiding van Ivo! Mijn rijbewijs wou ik graag snel halen, dit was geen probleem in combinatie met mijn drukke werkschema. De rijlessen waren zeer flexibel in te delen wanneer mij het uitkwam, hier werd ook goed in meegedacht. Lessen waren per week in te delen, dit vond ik zelf een pluspunt aangezien dit niet mogelijk is bij de meeste rijscholen! Ivo legt alles duidelijk en helder uit tot in de kleinste details, ook is het een fijne sociale vent en was het iedere les erg gezellig. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden, in het bijzonder mensen met een druk schema! Nogmaals, bedankt Ivo!!
Deze week in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de uitstekende begeleiding van Ivo. In een korte periode is het hem gelukt om mij alle aspecten van het auto rijden te laten beheersen. Wanneer iets niet geheel duidelijk voor mij was bleef hij het uitleggen totdat ik het begreep. Bij het maken van fouten werd op een duidelijke en rustige manier uitgelegd hoe het beter/anders kon, ook werd ik er vaak op geattendeerd wanneer ik iets goed deed. Deze complimenten hebben ervoor gezorgd dat ik met meer rust en zelfvertrouwen ben gaan rijden. Daarom raad ik ook iedereen aan om bij deze rijschool te gaan lessen! Nogmaals bedankt voor de leuke, leerzame en gezellige lessen Ivo!
Vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de uitstekende begeleiding. Binnen twee weken is het gelukt om het autorijden en de regels onder de knie te krijgen. Via een persoonlijk plan met daarbij een duidelijke en effectieve communicatie vanuit de rijschool is het dan ook gelukt om te slagen. Er wordt duidelijk en rustig uitgelegd en er worden aspecten herhaald indien nodig, zodat het examen haalbaar is. Persoonlijk een grote voorstander van de spoedcursus! Wanneer iets niet geheel duidelijk voor mij was bleef hij het uitleggen totdat ik het begreep. Bij het maken van fouten werd op een duidelijke en rustige manier uitgelegd hoe het beter/anders kon.
Vandaag geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Deze rijschool is egt een aanrader, Top geregeld! Ivo hartstikke bedankt voor de leuke en toch leerzame tijden! Ook raad ik je ook gelijk aan om de theorie cursus bij Ivo te volgen!
Ik heb hier mijn brommer praktijk gedaan, maar was zeker niet tevreden met mijn rij instructeur. Hij bleef zeggen dat ik het niet zou halen en dat ik met de andere mee moest doen en de andere moest volgen, terwijl ik uiteindelijk zonder fouten geslaagd ben, de ene maar net en de andere niet omdat hij te onvoorzichtig reed. Ik ben blij dat ik het gehaald heb, maar ik heb me zo rot gevoeld die dag.
Eenmaal de gratis proefles wist Ivo gelijk waar ik aan moest werken. Daardoor twijfelde ik al niet meer en had al lessen ingepland. Alles word duidelijk aangegeven waar ik beter moet opletten. Vind dit heel gemakkelijk en hierdoor gaat het ook vele malen beter. Door 1e keer te zakken met theorie heeft ivo me met rijlessen tussendoor super goed geholpen met praktijk en met de fouten van theorie. Heb geen spijt dat ik bij Rijschool Geslaagd terecht gekomen ben heelmaal toppie.. Ga zo door . Ben zeer tevreden
Nadat ik in 1x geslaagd was voor mijn Theorie cursus. Vandaag mijn Auto Rijbewijs gehaald dankzij de goede rijlessen van Rijschool Geslaagd! Ik heb het altijd naar mijn zin gehad. Bedankt Ivo.
Vandaag geslaagd voor m’n rijbewijs. Ivo is een goede instructeur en is goed in kijken wat je goed, maar ook minder goed kan en dan tijdens het lessen de balans tussen die twee dingen goed te houden. Ik raad iedereen aan om bij Ivo te lessen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid