facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Forte

Rijschool Forte

Info

Goed en Goedkoop
Wilt u snel goed en op een betrouwbaar manier uw rijbewijs halen, dan is dit uw kans.
Aarzel niet en maak gauw uw afspraak. 0636366334

Geschiedenis

Heeft u of iemand in uw omgeving nog geen rijbewijs, dan is Rijschool Forte - De beste, goedkoopste en voordeligste rijschool.

Lessen kan al vanaf €20,-

Bel of app voor een afspraak 0687409731 / 0683578111

Compleet info voor je autorijlessen.

- Proefles €30,- voor 100 minuten.
- Eerste 10 losse lesuren €20,- per lesuur.
- Daarna €25,- vaste prijs per losse lesuur.
- Automaat lessen €26,- vaste prijs per 50 minuten.
- Let op! Betaling is per les.
- Dus geen wurgcontracten waar je aan vast zit.
- Lesuur is 50 minuten. Bijna bij alle rijscholen.



"Zoekt u een goed en goedkoop autorijschoolrijschool in Rotterdam en omgeving? Bij rijschool Forte kun je kwalitatief hoogstaande rijlessen volgen gegeven door deskundige rijinstructeurs/instructrices. Daarnaast zijn de lessen verrassend en voordelig. Met een vaste prijs per lesuur en betaling per les zit je bij ons niet vast aan wurgcontracten. De lessen lopen inhoudelijk logischerwijze op van makkelijk naar moeilijk. Er wordt nauwkeurig gekeken naar het huidige niveau van een leerling, zodat de lesstof hier feilloos op aansluit. De voortgang wordt bijgehouden op een instructiekaart. Flexibele lestijden 7 dagen in de week van 8.00 tot 22.00 uur. Leerlingen worden thuis opgehaald en gebracht. Neem een proefles zonder verdere verplichtingen."
Adres: Boekenrode, Rotterdam
Telefoonnummer: 0636366334
Stad: Rotterdam
Route: Boekenrode



op zoek naar gerelateerd: rijschool forte winkel, rijschool hers, rijschool rotterdam, rijschool slinge, goedkope rijschool rotterdam, autorijschool goedkoop, beste rijschool rotterdam, onbeperkt rijlessen rotterdam
Recensies
Hele goede rijschool tweede keer geslaagd. Rij instructeur Damo was heel goed met het geven van de rijlessen en heeft me uiteindelijk geholpen met het slagen voor mijn praktijk examen.
Slechtste rijschool ooit. Contact met de rijschool is bagger slecht en erg bot. Examens en alles moet je zelf allemaal regelen. De instructeur Damo komt bijna elke les te laat. Zelfs kwam ik op telaat door hem op mijn examens. Rijschool Forte is GEEN aanrader.
In 1x geslaagd door instructeur Rakesh, ik begrijp niet dat veel mensen klagen over deze rijschool. Ook de examenaanvraag ging bij mij erg vlot en alle afspraken zijn nagekomen.
In 1x geslaagd dankzij de goede begeleiding van mijn rijinstructeur Damo! De lessen waren altijd gezellig en leerzaam. Met zijn professionaliteit weet hij zijn leerlingen de juiste ondersteuning te bieden, hij legt goed uit wat er van je wordt verwacht en haalt het beste in je naar boven. Elke les werd goed benut en heb ik met plezier gevolgd, ik raad dus iedereen aan om te lessen bij Forte!
Heel slecht rijschool rijinstructeur rakesh wil alleen geld laat mensen lessen voor 40 min en wil € 60 euro betaald krijgen heel de auto zitten roken en app belachelijk met rijschool forte geen aanrader zelf examen dag was hij vergeten ik heb heb 15 min van te voren geapp en antwoord was ben vergeten toen kwam hij laat aan
Hele goede rijschool neemt de tijd, en wil je helpen. Instructeur Damo heeft mij geholpen om mijn praktijkexamen in 1 keer te halen. Deze rijschool is zeker aan te raden
Ik heb door Rijschool Forte mijn rijbewijs gehaald. Het zijn betrokken mensen/instructeurs die echt met je meedenken hoe je het best kan slagen. Elke rijles met Bisoen was gezellig en ik had er altijd zin in. Bedankt Forte!
Vandaag mijn rijbewijs gehaald! Ik ben super blij. Goede lessen en aanwijzingen gehad. Damo had veel geduld en laat je op je gemak voelen! Zeker een aanrader!
Er is een rij-instructeur genaamd Yassin die niet goed traint en alleen geïnteresseerd is in geld. De school is erg slecht. Ik heb de kosten voor het praktijkexamen betaald en twee maanden geleden was er geen reactie. Het lijkt op een oplichtschool Ik raad het niemand aan.
Ben begonnen met lessen Eerste proefles gehad en betaalt Daarna dagen tot heden niks vd instructeur gehoord deze man geeft zijn Bosnische telnmr En vd rijschool hoor ik na meerdere telefoontjes en berichten ook helemaal niks Fijn als je opleiding zo begint Eigenlijk niet eens 1 ster waard
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Rijschool Forte. Boekenrode kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Rijschool Forte adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Rijschool Forte. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Rijschool Forte delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid